Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Άνοιξε το Κέντρο Πληροφόρησης Τουριστών Ισθμού για το 2022!

- Advertisement -

Το Κέντρο Πληροφόρησης Τουριστών του Ισθμού (Isthmus Tourist Info Center) άνοιξε τις πύλες του και μπήκε σε λειτουργία για τη θερινή σεζόν του 2022!

Από τη Μεγάλη Δευτέρα, ο νούμερο ένα σταθμός των τουριστών που επισκέπτονται την περιοχή θα είναι πάλι κοντά μας για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. Έχοντας πλέον εξυπηρετήσει συνολικά εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες από το 2018 έως το 2021, το 2022 μπήκε με το “δεξί” αφού ήδη την πρώτη μέρα λειτουργίας του εξυπηρέτησε πάνω από 70 άτομα από ΗΠΑ, Ισραήλ και Γαλλία.

Τα δείγματα λοιπόν για το 2022 είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρα και αυτό καταδεικνύεται και από την επισκεψιμότητα του Κέντρου Πληροφόρησης Τουριστών Ισθμού, που βρίσκεται στο 2ο σε επισκεψιμότητα τοπόσημο στην Ελλάδα, στον Ισθμό.

Στο χώρο του Κέντρου Πληροφόρησης Τουριστών Ισθμού, οι επισκέπτες μπορούν να προμηθευτούν τουριστικό διαφημιστικό υλικό, μπροσούρες και χάρτες ενώ για όσους προτιμούν την τεχνολογία, η Smart Οθόνη Αφής λειτουργεί για 4η συνεχή χρονιά παρέχοντας εύκολη και φιλική πλοήγηση στο χρήστη. Στον περιβάλλοντα χώρο, οι επισκέπτες μπορούν να ξεκουραστούν στα άνετα παγκάκια, να παρατηρήσουν το εμβληματικό μνημείο διάνοιξης του Ισθμού και φυσικά να δουν τον Ισθμό από την ασφάλεια της ξύλινης εξέδρας, παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν τα έτη 2020-2021 από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και αναβάθμισαν αισθητά την περιοχή του Ισθμού.

Το προσωπικό του Κέντρου Πληροφόρησης Τουριστών Ισθμού είναι εξειδικευμένο και ομιλεί 3 γλώσσες άπταιστα ώστε να είναι σε θέση να εξυπηρετεί, Αγγλόφωνους, Γαλλόφωνους και Ισπανόφωνους επισκέπτες στην μητρική τους γλώσσα. Θα παρέχει καθημερινά πληθώρα πληροφοριών για τα αξιοθέατα της ευρύτερης περιοχής της Κορινθίας καθώς και των όμορων Νομών της Πελοποννήσου. Επίσης θα διανέμει δωρεάν έντυπο υλικό και τουριστικούς χάρτες του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Την οργάνωση και λειτουργία του Κέντρου Πληροφόρησης Τουριστών Ισθμού υλοποιεί ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτράκιου.

Ημέρες Λειτουργίας Απριλίου – Μαΐου 2022: Δευτέρα – Σάββατο

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog