Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη Βουλή το ρεπορτάζ του loutrakiblog.gr για το ασθενοφόρο του Λουτρακίου

- Advertisement -

Eρώτηση κατατέθηκε στην Ελληνική Βουλή από την Ελληνική σχετικά με το θέμα  «Έλλειψη προσωπικού στο Κ.Υ. Λουτρακίου Κορινθίας».

Αφορμή ήταν το ρεπορτάζ του loutrakiblog.gr

Σοκ στο Λουτράκι με τον σοβαρό τραυματισμό 13χρονου. Μία ώρα άργησε το ασθενοφόρο (φωτο-Video)

 

Κύριε Υπουργέ,

Σύμφωνα με πληροφορίες κατοίκων Λουτρακίου, πρόσφατα 13χρονος τραυματίσθηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια παιχνιδιού με φίλους του. Κλήθηκε ασθενοφόρο, ώστε να διακομισθεί άμεσα ο τραυματίας στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, αλλά μάταια περίμενε ο συγκεντρωμένος κόσμος και ενώ το παιδί σφάδαζε από τον πόνο. Ύστερα από αλλεπάλληλες κλήσεις είχε καταφτάσει στο συμβάν το ασθενοφόρο μία ώρα αργότερα. Αλγεινή εντύπωση και αγανάκτηση προκάλεσε το περιστατικό στους κατοίκους της περιοχής. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το Κέντρο Υγείας Λουτρακίου διαθέτει ασθενοφόρο μόνο τις εργάσιμες ημέρες αλλά όχι τα Σαββατοκύριακα, λόγω έλλειψης προσωπικού.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

Προτίθεστε όπως ενισχύσετε με επιπλέον ασθενοφόρο το Κ.Υ. Λουτρακίου Κορινθίας και ταυτοχρόνως να το ενδυναμώσετε με το ανάλογο προσωπικό, το οποίο θα διαχειρίζεται τις διακομιδές των ασθενοφόρων, λαμβάνοντας υπόψη ότι η πόλη του Λουτρακίου και η ευρύτερή του περιοχή θεωρείται προσφιλής τουριστικός προορισμός, οπότε οι υγειονομικές του ανάγκες θα επαυξηθούν λόγω και του επικείμενου θέρους;

Οι ερωτώντες Βουλευτές

ΑΒΔΕΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΗΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog