Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τι έκανε ο Γιάννης Καραπανάγος στην Καρδίτσα;; (φωτο)

- Advertisement -

Το Ινστιτούτο Αντιναρκωτικής Δράσης είναι γεγονός και την Τρίτη, 26 Απριλίου, έγινε η πρώτη δράση του στο Φανάρι Καρδίτσας, παρουσία του Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεου, του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού, του Δημάρχου Μουζακίου κ. Θεοφάνη Στάθη, Βουλευτών, εκπροσώπων του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας, όλων των μελών της Επιστημονικής Ομάδας του Ινστιτούτου και άλλων.

Η συγκεκριμένη δράση έγινε στο Φανάρι γιατί είναι η γενέτειρα του εμπνευστή της ίδρυσης του Ινστιτούτου και Πρόεδρου του, τού Επίτιμου Υπαρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Γιάννη Ραχωβίτσα (είχε συμμετάσχει ως ομιλητής στην ημερίδα κατά της εγκληματικότητας που είχε πραγματοποιηθεί στο Λουτράκι το 2012), ενώ ιδρυτικό μέλος είναι ο Γιάννης Καραπανάγος, ο οποίος ήταν παρών στην εκδήλωση και ένας εκ των ομιλητών.

Βασικός σκοπός του Ινστιτούτου η προστασία της κοινωνίας και ειδικότερα των νέων ανθρώπων από τα ναρκωτικά με στοχευμένες δράσεις σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκανικές Χώρες.

Την Επιστημονική του ομάδα αποτελούν ιατροί, εγκληματολόγοι, δικηγόροι, ψυχολόγοι, αστυνομικοί και εκπαιδευτικοί.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο Γιάννης Καραπανάγος είχε ξεχωριστές συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, τον Δήμαρχο Μουζακίου και την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μουζακίου κα Μαρία Καραμπέκου.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog