Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Απαράδεκτος στο Λουτράκι

- Advertisement -

Δε βρήκε parking ο φίλος της φωτογραφίας και θεώρησε σωστό να παρκάρει το αυτοκίνητό του πάνω στο πεζοδρόμιο!

Αρκεί να είναι δίπλα στο σπίτι του μάλλον!

Εμείς πλέον παρακαλούμε τους αναγνώστες που στέλνουν τις φωτογραφίες με τους «απαράδεκτους» να καλούν αμέσως την αστυνομία και να βγάζουν φωτογραφίες τα αυτοκίνητα χωρίς τις πινακίδες τους.

Ισως έτσι να φτιάξουμε μια καλύτερη πόλη…

- Advertisement -

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οχι θα αφήσει κοτζάμ Μερσεντές στον δρόμο να πέσει κανείς επάνω του να το γρατζουνισει σίγουρα στο πεζοδρόμιο είναι πολύ πιο ασφαλές τι κακία που έχετε μερικοί

  2. το λουτρακι πασχει απο πάρκινγκ ειδικα στο τελος της αιγαιου διπλα στον προαστιακο μεσα στο χωραφι με τις ελιες γινεται πανικος .. και γενικα σε ολη την πολη . ας βρει λυσεις ο δημος . ας αγορασει αδεια οικοπεδα δεν ξερω . παντως υπαρχει τεραστιο προβλημα.

    • Διαφωνώ μαζί σου φίλε μου. Έχει τεράστιο πάρκινγκ απέναντι από τον “ΓΑΛΑΞΊΑ”, έχει τεράστιο πάρκινγκ επάνω από το γήπεδο, και διπλα στο ποταμι, και επίσης στα Λουτρα. Μήνα Αύγουστο έστω με Δυσκολία βρίσκω.

  3. Απορώ γιατί δημοσιεύεται τέτοιες ειδήσεις.Γιατι νοιάζεται καννενας;Είμαστε η πόλη της αναρχίας και της ατιμωρησίας με διαφορά από τον δεύτερο.

  4. Αυτό γίνεται χρόνια στον κεντρικό δρόμο του Λουτρακίου μπαίνοντας για την πόλη που είναι φαρδιά πεζοδρόμια

  5. Άστα φίλε έχω φωτογραφήσει πάνω από 65 αυτοκίνητα και μοτό που κυκλοφορούν χωρίς πινακιδες τα έχω καταγγείλει αρμοδίως και αποτέλεσμα; 0 0 0 0! το κύκλα δουλεύει ρολόι!

  6. Φωτογραφια με τα στοιχεία πινακίδας στο τοπικό αστυνομικό τμήμα να βεβαιωθεί κλήση…τα άλλα είναι απλά για να λέμε

  7. Καλο θα ηταν και οι κατοικοι του λουτρακιου να σταματησουν πια αυτη τη συμηθεια που βγαζουν καρεκλες απεξω απο τα σπιτια τους να καβαντζαρουν θεσεις σταθμευσης. !!!!!!! Οι δρομοι ειναι για να παρκαρουμε!!!!!!!!!!

  8. Ωραία να συμβουλεύεις όταν γνωρίζεις εκ των προτέρων ότι αφενός αυτό το πρόβλημα είναι χρόνια…αφετέρου δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να αλλάξει..Είναι αφενός στο πετσί του Έλληνα αφετέρου ο Λουτρακιωτης είναι το…αφεντικό. Γιαυτο βολευτείτε με ότι βλέπετε γιατί θα σας ρίξουν και τίποτα μπινελίκια εαν τολμησετε να τους πείτε κάτι..

  9. Χρόνια τώρα παρκάρουν σε διαβάσεις ΑΜΕΑ.Εχουν υπάρξει τηλ στην αστυνομίσ.Κανένα αποτέλεσμα.Περιπολικό να κάνει βόλτα ανύπαρκτο.Απορία: γιατί η φωτο να μην περιέχει τον αριθμό του οχήματος;

  10. οι περισσότεροι επαγγελματίες αφήνουν παλια μηχανάκια καρέκλες λουλούδια στους δρόμους Αδέσποτα ΔΗΜΟΤΙΚΗΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ?

  11. Εδώ ο δήμος δεν κάνει τίποτα με τα εργοστάσια στο καλαμάκι που έχουν μπει μέσα στην θάλασσα από μύλους σόγια μέχρι το παλιό κάμπινγκ και εσείς θέλετε να φτιάξει αυτό το αισχος με το νόμιμο πάρκινγκ χα χα χα χα χα

  12. Σε οποιον δεν αρεσει ας του κανει μια περιποιηση με τα κλειδια του,να μαθει να το αφηνει εκει 😂😂

  13. Θα έχω το κλειδί στο χέρι κ θα αφήσω το σημάδι μου σε όλα τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Να δούμε ποιος είναι πιο έξυπνος κ αν θα το ξανά αφήσουν έτσι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog