Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Απογοητευμένοι και μόνοι οι αστυνομικοί στην Κορινθία

- Advertisement -

Απογοητευμένοι είναι οι αστυνομικοί της Κορινθίας αφού αισθάνονται ξεχασμένοι από το αρμόδιο Υπουργείο.

Μη μπορώντας να αντέξουν το μεγάλο βάρος της ευθύνης που τους αναλογεί για την τάξη και την  ασφάλεια των πολιτών, διαμαρτύρονται για τη μη ανανέωση των συμβάσεων των αποσπασμένων syna

Σε σύνολο όπως έγραψε το Loutrakiblog.gr απομακρύνονται 40 αστυνομικοί. 20 από την Κόρινθο, 9 από το Λουτράκι και οι υπόλοιποι 11 από τα υπόλοιπα αστυνομικά τμήματα της Κορινθίας.

Μεγάλο πλήγμα δέχονται τα δύο τμήματα της Κορίνθου και του Λουτρακίου, αφ΄ενός της Κορίνθου όπου αποτελεί τη Γενική Αστ.Διεύθυνση του Νομού, αφ΄ετέρου του Λουτρακίου που αποτελεί τη ναυαρχίδα του τουρισμού και τη βιτρίνα σε όλη την Κορινθία..

Επικοινωνήσαμε με τον κ. Χρήστο Βλαχοπάνο ακόμα μια φορά, που πραγματικά μάχεται όλα αυτά τα χρόνια ως Πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών και πολλές φορές έχει καταφέρει με τις παρεμβάσεις του τα αδύνατα.

Σε ερώτησή μας ποια είναι η στήριξη των πολιτικών του Νομού μέχρι στιγμής στα μείζονα θέματα που απασχολούν το αστυνομικό Σώμα ο κ. Βλαχοπάνος απάντησε στενοχωρημένος:

«Δεν διακρίνω πλέον τον ίδιο ζήλο με την περίοδο που επέδειξαν και κατάφεραν και έφεραν τους 40 συναδέλφους, με δεδομένο ότι δεν άλλαξε κάτι από τους λόγους για τους οποίους μας τους έφεραν τότε…Ελπίζω να βοηθήσουν και αυτή τη φορά»

 

Διαβάστε περισσότερα στο παρακάτω άρθρο

Παίρνουν τους αστυνομικούς από την Κορινθία. ΚΕΠ καταντά το ΑΤ στο Λουτράκι. Χωρίς περιπολίες η Κόρινθος

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog