Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δύο δασκάλες από το Λουτράκι συμμετείχαν στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τοπικής Ιστορίας

- Advertisement -

Την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022 η εκπαιδευτικός Παπάζογλου Σουλτάνα-Ιωάννα και η μουσικός Ευαγγελία Μπαρλιά, που διδάσκουν στο 3ο δημοτικό σχολείο Λουτρακίου συμμετείχαν διαδικτυακά στο 2ο Πανελλήνιο  Συνέδριο Τοπικής Ιστορίας και Εκπαίδευσης παρουσιάζοντας την ερευνητική εργασία με θέμα:

«ΟΨΕΙΣ. ΙΧΝΗ. ΜΟΡΦΕΣ. Η ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ».

Το πρόγραμμα αυτό υλοποιήθηκε την προηγούμενη σχολική χρονιά 2020-2021, σε συνεργασία με τους μαθητές του Στ’1 τμήματος, που συμμετείχαν ενεργά στους εορτασμούς των 200 χρόνων από την ελληνική Επανάσταση.

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Εργου της 2ης Ενότητας Δημοτικών Σχολείων του Π.Ε.ΚΕΣ Πελοποννήσου, κυρία Καραβά Ζαχαρούλα, για την εμπιστοσύνη και την ανάδειξητων εκπαιδευτικών δράσεων των εκπαιδευτικών της περιφέρειάς της.  Τη Διεύθυνση και τους συναδέλφους του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου καθώς και τους γονείς των μαθητών που ήταν δίπλα μας σ’ αυτήν την προσπάθεια.

Κυρίως όμως, να ευχαριστήσουμε τους υπέροχους μαθητές μας που συνεχίζουν πλέον τη μαθητική τους πορεία στο Γυμνάσιο. Θέτοντας εαυτούς στο κέντρο μιας γοητευτικής αλλά και συνάμα απαιτητικής διαδικασίας, απέδειξαν έμπρακτα ότι ακόμα και σε συνθήκες πανδημίας μπορούν να τα καταφέρουν.

Τους ευχόμαστε ολόψυχα να είναι πάντα υγιείς και δημιουργικοί!

 

 

Μορφές της Ελληνικής Επανάστασης1.pptx
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog