Θύελλα αντιδράσεων προκλήθηκε μετά την αποκάλυψη του loutrakiblog.gr ότι 40 αστυνομικοί απομακρύνονται από την Κορινθία και ειδικότερα 9 άτομα από το ήδη υποστελεχωμένο ΑΤ Λουτρακίου.

Δηλώσεις στο loutrakiblog.gr παραχώρησαν ο Πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας κ. Χρήστος Βλαχοπάνος, ο δήμαρχος Λουτρακίου κ. Γιώργος Γκιώνης, ενώ το θέμα έφερε προς συζήτηση στη Βουλή ο βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Γιώργος Ψυχογιός.

Με τη σειρά του το Εργατικό Κέντρου Λουτρακίου

Το Εργατικό Κέντρο Λουτρακίου- Περαχώρας – Αγ.Θεοδώρων διαμαρτύρεται για την απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη της απομάκρυνσης 40 αστυνομικών από τον Νομό μας.

Σοβαρά προβλήματα θα δημιουργηθούν από την απόφαση αυτή τόσο στην λειτουργία των αστυνομικών υπηρεσιών, όσο και στην αστυνόμευση του δήμου μας ειδικά τους θερινούς μήνες αφού αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες. Ενδεικτική είναι η περίοδος του φετινού Πάσχα όπου ο δήμος μας είχε ρεκόρ επισκεψιμότητας κάτι που αναμένεται και για το φετινό καλοκαίρι.

Επειδή, τόσο το δικαίωμα στην ασφάλεια πολιτών, επαγγελματιών και επισκεπτών, είναι βασικές υποχρεώσεις της Πολιτείας που απορρέουν από το ίδιο το Σύνταγμά μας, καλούμε τους Πολιτικούς άρχοντες του Νομού μας αλλά και την Τοπική Αυτοδιοίκηση να απαιτήσουν να αποκτήσει ο νομός μας την Αστυνόμευση που απαιτείται τη σημερινή εποχή.