Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επώνυμη καταγγελία αναγνώστη για τους Αγίους Θεοδώρους που έφτασε μέχρι το Υπουργείο

- Advertisement -

Την παρακάτω καταγγελία έστειλε  αναγνώστρια από τους Αγίους Θεοδώρους, επισυνάπτοντας εις επίρρωσιν του λόγου της, τις κάτωθι φωτογραφίες.  Μάλιστα αναφέρει ότι η συγκεκριμένη καταγγελία κοινοποιήθηκε από την ίδια και το σύζυγό της στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Ένα συχνά επαλαμβανομενο απαράδεκτο φαινόμενο που αγνοεί την δημοτική ενότητα Αγίων Θεοδώρων ως ισότιμο μέλος του καλλικρατικού δήμου Λουτρακίου περαχωρας Αγίων Θεοδώρων συνέβη με τους νέους κάδους απορριμμάτων οι οποίοι τοποθετήθηκαν στην παραλιακη οδό και φέρουν αυτοκόλλητα σε εμφανές σημείο που αναφέρουν μόνο το Λουτράκι και την Περαχώρα και μάλιστα με έτος κατασκευής το 2022 !

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με πολλά αυτοκίνητα και φορτηγά του ενιαίου δήμου τα οποία στις πορτες τους αναφέρουν μόνο το Λουτράκι και την Περαχώρα.

Το σοβαρό αυτό θέμα το έχω ήδη καταγγειλει στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου εσωτερικών ζητώντας να διερευνηθεί εάν παραβιαζονται οι όροι του καταστατικού λειτουργίας του ενιαίου δήμου Λουτρακίου περαχωρας και Αγίων Θεοδώρων

Μαρία Τσόκα

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Θέτω προ των ευθυνών τους τόσο τους δημοτικούς συμβούλους από τους Αγ Θεοδώρους του Γκιώνη όσο και της Μαρίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog