Δεν είναι η πρώτη φορά που οι πολίτες διαμαρτύρονται για τα ΑΤΜ της EUROBANK της ΑLPHA BANK και των ΕΛ.ΤΑ στο Λουτράκι.

Αποτέλεσμα η μη εξυπηρέτησή τους αλλά και η αγανάκτησή τους για την ταλαιπωρία και των εμπαιγμό των αρμοδίων. Υπενθυμίζοντας ότι εν όψει καλοκαιρινής περιόδου με την προσέλευση χιλιάδων επισκεπτών και τουριστών, η πόλη του Λουτρακίου δυστυχώς με την επικρατούσα κατάσταση δεν θα διαθέτει τη συγκεκριμένη υπηρεσία με εύθυνη βεβαίως των εταιρειών.

Συνήθως τα ΑΤΜ γράφουν ότι δε λειτουργούν για τεχνικούς λόγους και δεν έχουν χρήματα, ούτε καν την ημέρα που κατατίθενατι οι συντάξεις..

Αλλη μια καταγγελία έρχεται σήμερα και πάλι στο φως για το ΑΤΜ των ΕΛΤΑ Λουτρακίου.

Καλό απόγευμα.

Παρακαλώ,

Σας γράφω σχετικά με το ΑΤΜ που υπάρχει έξω από το κατάστημα των ΕΛΤΑ Λουτρακίου.
Αναρωτιέμαι ποια είναι η χρησιμότητα του, αφού τις περισσότερες φορές είναι εκτός Λειτουργίας. Το μήνυμα που γράφει στην οθόνη του ΑΤΜ όταν βάζεις την κάρτα σου για να κάνεις συναλλαγή, είναι ότι δεν λειτουργεί για τεχνικούς λόγους.
Η απάντηση που μου έδωσε σήμερα η υπάλληλος του ταχυδρομείου όταν την ρώτησα γιατί πάλι δεν λειτουργεί το ΑΤΜ, ήταν ότι δεν έχει χρήματα. Πότε θα έχει χρηματα την ρώτησα; Το μεσημέρι στις 16.00.
Πηγα λοιπόν στις 16.00 και στήθηκα στην ουρά μαζί με 5 άτομα, και πάλι δεν λειτουργούσε για τεχνικούς λόγους.
Το θέμα είναι ότι πολλές φορές δεν λειτουργεί. Εχει συμβεί και όταν ήταν οι πληρωμές των συντάξεων. Και άλλες φορές, ειδικά στην αρχή που το τοποθέτησαν, δεν λειτουργούσε λόγω συστήματος.
Αναγκαζομαστε λοιπόν να πηγαίνουμε στα ΑΤΜ άλλων τραπεζών για να εξυπηρετηθουμε και πληρώνουμε προμήθεια.
Προφανώς το ΑΤΜ έξω από τα ΕΛΤΑ Λουτρακίου, υπάρχει για διακοσμητικους λόγους.
Μαύρα χάλια, τι να πω.
Η ανεπάρκεια χτυπάει κόκκινο.
Σας ευχαριστώ
Κ.Α.

ΥΣ

Στις 17.00 πήγα ξανά στο ταχυδρομείο, και το μήνυμα στην οθόνη είχε αλλάξει. Από τεχνικούς λόγους που ήταν το μεσημερι, ετέθη εκτός λειτουργίας το απόγευμα.