Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βραβεύθηκαν για την ανακύκλωση και φέτος οι μαθητές του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -
Την Τρίτη 17 Μαΐου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λουτρακίου
Οι μαθητές και τα σχολεία που συμμετείχαν στον 4ο Σχολικό Μαραθώνιο «Πάμε Ανακύκλωση» του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων, στο πλαίσιο του Followgreen, βραβεύθηκαν την Τρίτη 17 Μαΐου 2022, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λουτρακίου.
Στον φετινό μαραθώνιο, συμμετείχαν 2.176 μαθητές από 17 σχολεία του Δήμου, οι οποίοι ανακύκλωσαν πάνω από 13.000 κιλά υλικών.
Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί πως η στήριξη των σχολείων από τα μέλη της δημοτικής πλατφόρμας ανακύκλωσης του Δήμου ήταν εξαιρετικά υψηλή, καθώς έγινε συνολική δωρεά 23.400 πόντων επιβράβευσης.
Τα σχολεία έλαβαν επαίνους συμμετοχής, βραβεία και δώρα όπως, desktop, projectors, ηχεία κ.λπ. για τις σχολικές μονάδες, που προσέφεραν οι χορηγοί της δράσης.
Η μουσική επένδυση της εκδήλωσης, ήταν από το 4ο Νηπιαγωγείο Λουτρακίου.
Υποστηρικτές της δράσης ήταν η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης ΑΕ (ΕΕΑΑ) (σύστημα ανακύκλωσης συσκευασιών), η Recycom (εταιρία ανακύκλωσης ενδυμάτων και υποδημάτων), η Combatt (σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης συσσωρευτών) και η εταιρία εμφιαλωμένου νερού «Υδρία» Φυσικό Μεταλλικό Νερό Λουτράκι “Υδρία” .
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog