Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Το Hellas Rally Raid 2022 στο Λουτράκι (video)

- Advertisement -

Η αντίστροφη μέτρηση για το Hellas Rally Raid που θα διεξαχθεί από τις 22 έως τις 29 Μαΐου, ξεκίνησε και λίγες μόλις πριν από την εκκίνησή του, υποδεχθήκαμε τους εκπροσώπους του Τύπου στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Λουτρακίου.

Η συνέντευξη Τύπου ξεκίνησε με την εισαγωγή του Αντιδημάρχου Πολιτισμού – Αθλητισμού – Τουρισμού κ. Αθανάσιου Παπαθανασίου ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία του μηχανοκίνητου αθλητισμού και τη μακρόχρονη εμπειρία του Δήμου στην επιτυχή διοργάνωση αθλητικών γεγονότων μεγάλου βεληνεκούς, όπως το Ράλλι Ακρόπολις.

Έπειτα, τον λόγο έλαβε ο “οικοδεσπότης” του Αγώνα, ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης ο οποίος τόνισε πρόκειται για μια ξεχωριστή αθλητική διοργάνωση που θα λάβει χώρα στο Δήμο μας, ένα κορυφαίο γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού με πανευρωπαϊκό χαρακτήρα, αφού συγκεντρώνει συμμετοχές από 32 χώρες και δημιουργεί πολλαπλά οφέλη στην τοπική κοινωνία, όπως η προβολή και διαφήμιση του τόπου μας και τα άμεσα οικονομικά οφέλη, καθώς όλες όλες οι διανυκτερεύσεις, η διατροφή, οι ανεφοδιασμοί και τα συνεργεία θα πραγματοποιηθούν στον Δήμο μας.

Στη συνέχεια, τον λόγο έλαβε ο πρωτεργάτης αυτού του Ράλι, κ. Μελέτης Σταμάτης ο οποίος αναφέρθηκε στη διαδρομή και τις λεπτομέρειες του αγώνα και τόνισε πως πρόκειται για το 2ο σε συμμετοχές Rally Raid μετά το Dakar. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες της διαδρομής 2.000 χιλιομέτρων, με τη συμμετοχή 400 αγωνιζόμενων και 400 ατόμων συνοδούς και υποστηρικτικό προσωπικό, 281 μοτυσκλετες, 17 γουρουνες και 44 τετρατροχα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρωτοβουλία να διεξαχθούν οι αγώνες στο Λουτράκι ανήκει στον Πρόεδρο Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Λουτρακίου κ. Μιχάλη Κανάκη, τον οποίο ευχαρίστησαν από κοινού ο κ. Γκιώνης και ο κ. Μελέτης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή του Αγώνα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τη Γραμματεία του Αγώνα στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου ή την ιστοσελίδα της διοργάνωσης https://hellasrally.org/

Ευχαριστoύμε θερμά όλους τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για την παρουσία τους, αλλά και για τον σημαντικό ρόλο που επιτελούν στην ενημέρωση του κοινού και την προβολή όλων των εκδηλώσεων και των δράσεων του Δήμου μας.

Γραφείο Τύπου

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog