Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Στο Λουτράκι ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων Νικόλαος Παπαθανάσης

- Advertisement -

Το ανακαινισμένο ξενοδοχείο Wyndham Loutraki Poseidon Resort επισκέφθηκε ο Αναπληρωτής  Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νικόλαος Παπαθανάσης ο Υφυπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Νίκος Ταγαράς, ο Βουλευτής ΝΔ Κορινθίας Κώστας Κόλλιας, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Παναγιώτης Λουζιώτης, ο γενικός γραμματέας Δημήτρης Σουφρίλας, ο πρώτος αντιπρόεδρος Σωτήρης Μουρίκης, το μέλος του Δ.Ε Γαϊτανος Μανώλης, η διευθύντρια διαχείρισης ευρωπαϊκών προγραμμάτων Μάγδα Πετρόπουλου, ο πρόεδρος του εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου Βασίλης Γεώργαρης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ξενοδοχείου Wyndham, Χρίστος Σκρουμάς και ο Γενικός Διευθυντής, Παύλος Παναγιωτόπουλος.

Εντυπωσιακό opening πραγματοποίησε το ξενοδοχείο Wyndham στο Λουτράκι την Παρασκευή 20 Μαΐου.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε καθώς το ξενοδοχείο μετά από χρόνια άλλαξε όψη. Όλη η παραλιακή ζώνη ανακαινίστηκε δίνοντας άλλο χρώμα και στυλ στο ξενοδοχείο.

Νέο pool bar πλέον ομορφαίνει τον παραλιακό πεζόδρομο ενώ η ταβέρνα Τρίαινα και το Restaurant Ναυσικα ανακαινιστηκαν και αυτά.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι 42 δωμάτια άλλαξαν ολοκληρωτικά , σε σχέση με την εικόνα που είχαν από το 2000, έτος που κατασκευάστηκε το υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα.

Ολοκαίνουργιο, μοντέρνο και με ωραία αισθητική, το πλήρως ανανεωμένο Wyndham Poseidon Resort, περιμένει και εφέτος με χαρά να υποδεχθεί τους επισκέπτες.

Προηγήθηκε εκδήλωση στο επιμελητήριο Κορινθίας για τον Νέο Αναπτυξιακό Νόμο με θέμα  «Νέος Αναπτυξιακός Νόμος 48877/2022 & Επενδυτικές  Ευκαιρίες»

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog