Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Αυτός είναι ο λόγος που κλείνει για ένα μήνα η τράπεζα Πειραιώς

- Advertisement -

Οπως σας ενημερώσαμε το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Λουτράκι θα κλείσει για ένα μήνα λόγω τεχνικών εργασιών. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και όπως δήλωσε διευθυντικό στέλεχος της τράπεζας Πειραιώς, δεν υπάρχει καμμία πρόθεση της διοίκησης να κλείσει δια παντός το υποκατάστημα, όπως συνέβη με τα υποκαταστήματα της Alpha και της Εurobank.

Παράλληλα το διεθυντικό στέλεχος της Τράπεζας δήλωσε ότι το υποκατάστημα του Λουτρακίου είναι ένα από τα τρία σε σύνολο πανελλαδικά που θα αναβαθμισθούν αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες για τη συνεχή αναβάθμιση των λειτουργικών συστημάτων προσφέροντας καλύτερες και πιο σύγχρονες υπηρεσίες στους πελάτες τους.

Οι υπάλληλοι του υποκαταστήματος του Λουτρακίου για ένα μήνα θα εργάζονται στο υποκατάστημα της Κορίνθου (Κολοκοτρώνη 6) και θα εξυπηρετούν τους κατοίκους του Λουτρακίου, ενώ παράλληλα θα παραμείνει ένα ATM στο Λουτράκι εν λειτουργία για την εξυπηρέτηση του κοινού.

 

X@r@

 

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λοιπόν ο Αντρικός για του φίλους και Αντρέας για τους άλλους βρήκε την λύση στο θέμα με τις τράπεζες και τα ΑΤΜ. Να κανονίσει ο Δήμαρχος όλες οι τράπεζες που ήταν στο Λουτράκι και έφυγαν η είναι για δρόμο να βάλουν από ένα μηχάνημα στο Δημαρχείο. Ναι στο Δημαρχείο. Εκεί στην είσοδο ή σε κάποιο άλλο μέρος στο κτήριο. 5-6ΑΤΜ και να τα τροφοδοτούν. Τόσο απλό. Σοβαρά μιλάω και δεν κάνω πλάκα. Αφού οι τράπεζες καλός κακός παίρνουν δρόμο, τουλάχιστον στο θέμα του ΑΤΜ να εξυπηρετεί καλύτερα τους πελάτες. Το κτήριο του Δημαρχείου είναι μια λύση ανέξοδη ασφαλή και σε κεντρικό σημείο. Το ότι δεν το έχει σκεφτεί κανείς αυτό είναι να ανησυχείς, Αντε γειά μας έχω φτιάξει σαγανάκι σήμερα 🧀😜

  2. Μηπως το προσωρινο κλεισιμο του καταστηματος της Τραπεζας Πειραιως στο Λουτρακι,ειναι προβα μεχρι να ερθει το οριστικο του;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog