Για θεσμική παρέκκλιση εκ μέρους του κ. Αδωνι Γεωργιάδη μίλησε ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Best-tv.

Αφορμή συνάντηση  στην Αργολίδα, στην οποία ο κ. Νίκας υποστηρίζει ότι δεν κλήθηκε.

Ο κ. Περιφερειάρχης μίλησε για πολιτικό ατόπημα του κ. Γεωργιάδη και τόνισε πως ο νομός Αργολίδας είναι ο πρώτος σε προβλήματα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Νίκας μιλώντας σήμερα στους δημοσιογράφους της Αργολίδας, σημείωσε:

«Εγώ καλώ. Ο περιφερειάρχης. Ήταν ένα θεσμικό ατόπημα από την πλευρά του κ. Γεωργιάδη. Είναι ξεκάθαρο. Όταν ερχόμαστε σε ένα χώρο, ερχόμαστε για να κουβεντιάσουμε για τα προβλήματα. Τον ενημερώνω λοιπόν (σσ τον κ. Γεωργιάδη), αν θέλει να το ακούσει δημοσίως, ότι η Αργολίδα είναι ο Νομός με τα περισσότερα προβλήματα στην περιφέρεια Πελοποννήσου. Όταν ερχόμαστε σε έναν χώρο διοικητικό, όπως είναι η έδρα της περιφέρειας, που ανήκει στον λαό και δεν ανήκει σε κανένα κόμμα, συζητάμε για προβλήματα και καλούμε στη συνέχεια τους δημοσιογράφους και τους ενημερώνουμε για τα προβλήματα τα οποία συζητήσαμε και για τις θέσεις της κυβέρνησης. Γι’ αυτό μίλησα για παρέκκλιση θεσμική. Και θεωρώ ότι δεν πρέπει να ξανασυμβεί αυτό».

Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης σε νέες δηλώσεις του, προσπάθησε μετά το σάλο που προκλήθηκε στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας να ρίξει τους τόνους.

Δείτε το βίντεο του best-tv