Πέμπτη, 10 Ιουλίου, 2025

Σήμερα: Αυτή είναι η κατάσταση στα δημοτικά σφαγεία Κορίνθου (φωτο)

- Advertisement -

Στις 24 Μαΐου 2022 το loutrakiblog.gr έγραψε

Το κτίριο των Δημοτικών σφαγείων Κορίνθου ήκμασε έως και το 1981.Στη θέση του Αρχαίου Λιμανιού μεταφέρθηκε το 1960 από το τέρμα της Κύπρου μετά την αγορά οικοπέδου από την τότε δημοτική αρχή Λιλή.

Λειτουργούσε όπως κάθε άλλη δημοτική υπηρεσία και με ένα μικρό αντίτιμο οι κτηνοτρόφοι μπορούσαν εκεί να σφάζουν τα ζώα τους και να αποκτούν για την πώληση τους όλες τις απαραίτητες άδειες.

24 χρόνια μετά το λουκέτο η δημοτική αρχή του Θωμά Θωμαΐδη αποδέχτηκε την  πρόταση του Σκοπευτικού Ομίλου και τα δημοτικά σφαγεία έλαβαν προοπτική σκοπευτηρίου.

Τον Φεβρουάριο του 2006 παραχωρήθηκε μάλιστα η χρήση στον Σκοπευτικό Όμιλο με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου. Το κτίριο, 2 χρόνια μετά επέστρεψε στο δήμο αφού ο Όμιλος δεν κατάφερε να  προχωρήσει στις απαραίτητες και εντός 2 ετών από την παραχώρηση, εργασίες.

Διαβάστε τη συνέχεια του ρεπορτάζ στο παρακάτω άρθρο

Σήμερα βρεθήκαμε στα δημοτικά σφαγεία Κορίνθου και πάλι. Εικόνες εγκατάλειψης και συναισθήματα θλίψης προκαλούν οι εικόνες, για ένα «μεγαλόπνοο» σχέδιο-έργο που δεν πρόκειται να υλοποιηθεί ποτέ μάλλον!
Και να σκεφτείτε ότι η περιοχή προσελκύει ακόμα αρκετούς επισκέπτες…
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog