Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Απών και πάλι από το δημοτικό συμβούλιο ο αντιδήμαρχος Κώστας Παντελέου

- Advertisement -

Για μια ακόμα φορά ο Αντιδήμαρχος των Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας Λουτρακίου, Κώστας Παντελέου, απουσιάζει από το δημοτικό συμβούλιο.

Τούτο δε σημαίνει ότι δεν απαντώνται τα ερωτήματα των δημοτικών συμβούλων που άπτονται των αρμοδιοτήτων του, πολλές φορές μάλιστα τις απαντήσεις δίνει ο δήμαρχος κ. Γιώργος Γκιώνης.

Φουντώνουν δε, συνεχώς οι φήμες ότι έχει επέλθει οριστική ρήξη στις σχέσεις μεταξύ των δύο ανδρών Παντελέου-Γκιώνη αλλά τηρούν και οι δύο σιγήν ιχθύος.

Από την άλλη ο αντιδήμαρχος δεν απαντά στο υπηρεσιακό τηλέφωνο σε κλήσεις των δημοτών αλλά και των Μέσων που προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί του για θέματα του δήμου τα οποία χρήζουν απαντήσεων και απασχολούν τους πολίτες.

Εν πάσει περιπτώσει οι πολιτικοί συσχετισμοί μπορεί να αλλάζουν κάθε φορά, αλλά όταν κατέχεις θέση ευθύνης, οφείλεις τιμώντας αυτούς που σε τίμησαν και σε εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους να παράγεις έργο, αυτός είναι και ο λόγος που κάθε αντιδήμαρχος λαμβάνει την  αντιμισθία.

Αν δε συμφωνείς με την πολιτική τακτική του δημάρχου, λες τους λόγους της διαφωνίας και πορεύεσαι μόνος…

 

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αντρέας speaking, 😎ο Αντρέας όπως κάνω συνέχεια το έψαξα το θέμα και ρωτώντας 2-3 άτομα για το θέμα που αφορά τον Κώστα και το Δήμαρχο και με διαβεβαιώσαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα κανένα και ότι αυτά είναι (δεν το γράφω) Τώρα αποκλείεται να μου είπε ψέμματα και να του έχουν πει ψέματα. Πάντως για να το έχει το loutrakiblog σαν άρθρο του δεν βάζω το χέρι μου στο Ευαγγελίο. Και εγώ από αλλού το έμαθα 😜Ήρεμα στα σχόλια αν περάσει

  2. Τα τακτοποιησε μια χαρά τα δικά του θέματα και τώρα το παίζει καου μποϋ. Με την αντιμισθια να τρέχει κανονικά. Βαρύ και δύσκολο ρούχο το παντελόνι τελικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog