Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Υπεγράφη η σύμβαση με την Περιφέρεια για τους κυκλικούς κόμβους

- Advertisement -

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Loutrakiblog.gr , υπεγράφη σήμερα από τον Περιφερειάρχη κ. Νίκα και το δήμαρχο κ. Γκιώνη η σύμβαση για τους πολυπόθητους κόμβους στο νέο λύκειο και στο δημοτικό κολυμβητήριο.

Η σύμβαση υπεγράφη στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη κ. Αθηνάς Κόρκα στο Διοικητήριο ΠΕ Κορινθίας.

Ενα έργο, πολυπόθητο, όπως προείπαμε, σε κομβικά σημεία για την πόλη του Λουτρακίου, που ο δήμος από το 2017 έχει ήδη ζητήσει. Το 2018 ξεκίνησαν οι πρώτες μελέτες από την Περιφερειακή αρχή του κ. Τατούλη. Μεσολάβησαν οι εκλογές, ο κορονοϊός, γνωστές οι αγκυλώσεις του δημοσίου όταν πρόκειται για έργα και τελικώς σήμερα υπεγράφη η σύμβαση!

Η αλήθεια είναι και πρέπει να το τονίσουμε για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, πως σε 5 μήνες η κ. Αθηνά  Κόρκα έχει καταφέρει να φέρει εις πέρας πολλά θέματα που είχαν μείνει στο συρτάρι για την Κορινθία. Μακάρι γρήγορα να μπουν τα φανάρια στη διασταύρωση της Ισθμίας όπου καθημερινά γίνονται τροχαία και άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους στην άσφαλτο!

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάλι καλά το Λουτράκι έχει 10 φανάρια όλα στην ίδια ευθεία βέβαια ! Αλλά η Κόρινθος έχει μόνο δύο στο κέντρο! Το Λουτράκι έχει μέλλον μπροστά του ο δήμαρχος τουλάχιστον κάνει κάτι αργά αργά για τους δημότες ! Το Λουτράκι θέλει μάζεμα είναι όλα μπουκωμενα σε ένα δρόμο κεντρικό ! Κάντε και κανένα πάρκο πιο κοντά στο καζίνο !

  2. Είχα γράψει εδώ αλλά σίγουρα δεν το έστειλα. Με πρόλαβε ο φίλος για την ΗΒΗ. Από εκεί πρέπει να αρχίσουν τα 4 κυκλικούς κόμβους στα ελληνικά roundabouts στα εγγλέζικα. Πολύ σωστό και το σχόλιο του 0143.Για τα 4 roundabouts που λέω εγώ χρόνια τώρα ας αρχίσουν από τα δύο και βλέπουμε. Αυτά τα θέματα οδικής βοήθειας ασφαλείας αν προτιμάτε στους δρόμους τοπικούς και γενικά στην χώρα καθυστερούν σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο όσο γνωρίζω. Αυτά κανονικά έπρεπε να τα φτιάχνουν πρώτα για να πηγαίνει ο άλλος στην δουλειά του με ασφάλεια για αυτόν και τους υπόλοιπους που χρησιμοποιεί το δρόμο. Χαίρομαι να βλέπω σωστά σχόλια από τους σχολιαστές και όχι τρελά

  3. Μπράβο, είναι κάτι ιδιαιτέρως χρήσιμο. Όμως έχει ξεχαστεί ένα σημείο στη Λεωφόρο Αθηνών, κοντά στου Θρουβάλα που τοποθετήθηκε πέρυσι νέα νησίδα ανάμεσα στα δύο ρεύματα (πρώτα τα χώριζαν κάτι πλαστικά προστατευτικά αν θυμάστε) και δεν έχει μπει σίδερο οριοθέτησης στην άκρη, ούτε φύτευση. Προφανώς προέχουν οι κόμβοι, αλλά να ολοκληρωθεί και αυτό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog