Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σφαγεία Κορίνθου: Έχει λήξει η παράταση εδώ και 4 μήνες!

- Advertisement -

Την απόφαση της οικονομικής επιτροπής του δήμου Κορινθίων για τα σφαγεία στην περιοχή «Βουναλάκια» δημοσιεύει σήμερα το loutrakiblog.gr σε συνέχεια του δημοσιεύματος της προηγούμενης Τρίτης

Δημοτικά Σφαγεία Κορίνθου: Αντίστροφη μέτρηση για την αξιοποίηση τους – θα προλάβει ο επιχειρηματίας;

Η απόφαση της 29ης Ιανουαρίου 2021 αποκαλύπτει πως η πληροφορία της παράτασης των δυο ετών στον ανάδοχο δεν αφορούσε το αποφασιστικό αλλά το αίτημα του αναδόχου!

 

 

Όπως ξεκάθαρα γράφεται  στην απόφαση

«ο Πρόεδρος θέτει υπ’όψιν των µελών την υπ’αριθµ.πρωτ.821/12-01-2021 Αίτηση Παράτασης της µισθώτριας εταιρείας Korinthian Palace Catering A.E., µε την οποία η εν λόγω µισθώτρια αιτείται, λόγω της ενσκύψασας πανδηµίας και των συνεπειών αυτής, Παράταση του συµβατικού χρόνου εκτέλεσης εργασιών και έναρξης λειτουργίας επιχειρήσεων, κατά δύο έτη, ήτοι έως τις 31-01-2023.»

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής επιτροπής και Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος ωστόσο εισηγείται στα μέλη παράταση ενός και όχι δυο ετών όπως η εταιρία αιτείται!

Αυτή τελικά θα είναι και η απόφαση της επιτροπής, με τις θετικές ψήφους , εκτός του προέδρου και δημάρχου, των κ.κ. Ζαχαριά, Μπίτζιου, Κόλλια, Πούρου, Ταγαρά, Σταυρέλη και Πλατή οι οποίοι δήλωσαν γραπτώς µέσω ηλεκτρονικού ταχυδροµείου πως ψηφίζουν θετικά.

 

Η παράταση λοιπόν που δόθηκε έχει λήξει! Οι 12 μήνες εξέπνευσαν στις 31 Ιανουαρίου 2022 και η εξέλιξη αυτή ανοίγει νέο κύκλο ερωτημάτων.

Έχει προχωρήσει η οικονομική επιτροπή σε νέα παράταση; Κι αν ναι, γιατί από πέρυσι δεν δόθηκε η παράταση των δυο ετών που ο ανάδοχος ζητούσε;

Αν όχι, ποιες ενέργειες έχουν ακολουθήσει την αδυναμία του αναδόχου να είναι συνεπής στο συμφωνητικό που έχει υπογράψει;

Το Loutrakiblog.gr θα αναζητήσει τους ιθύνοντες ώστε να έχει τις απαντήσεις.

Μέχρι τότε σημειώνεται πως στην συγκεκριμένη οικονομική επιτροπή ο πρώην δήμαρχος Αλέξανδρος πνευματικός στην θητεία του οποίου είχε γίνει η ανάθεση των σφαγείων, απουσίαζε. Και δεν συνηθίζει να απουσιάζει σε οικονομικές επιτροπές.

Δείτε αναλυτικά την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΦΑΓΕΙΑ

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog