Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Απάντηση Αποστόλη Γεώργαρη στο δημοσίευμα του Loutrakiblog.gr

- Advertisement -
Mε επιστολή του στο Loutrakiblog.gr ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Κορίνθου, επιθυμεί τη δημοσιοποήσή της εις απάντηση στο δημοσίευμά μας.

Διαβάστε το άρθρο

Αναλυτικά η απάντηση του Απόστολου Γεώργαρη
Με την παρούσα επιστολή μου επιθυμώ να απαντήσω σε δημοσίευμα που αναρτήθηκε την Τρίτη 7 Ιουνίου 2022 στον ιστότοπo Loutrakiblog.gr και αναφέρει το όνομά μου, κυρίως όμως την ιδιότητά μου ως Προέδρου της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Κορίνθου, στην κατάρτιση των δημοτικών ψηφοδελτίων και τις εν δυνάμει υποψηφιότητες στο δήμο Κορινθίων.
Πολύ ξεκάθαρα και με αίσθημα ευθύνης προς τους πολίτες , τον πολιτικό μου χώρο και την θέση την οποίαν σήμερα κατέχω ως Πρόεδρος της Τοπικής της Νέας Δημοκρατίας στην Κόρινθο, δηλώνω πως ουδεμία πρόθεση εμπλοκής υπάρχει, πόσο δε μάλλον υποψηφιότητας από μέρους μου, στις δημοτικές εκλογές του 2023.
Οποιαδήποτε αναφορά, φήμη, πληροφορία ή και συζήτηση που μπορεί να αναπτύσσεται τώρα ή θα αναπτυχθεί στους επόμενους μήνες, στερείται βάσεως και αληθείας.
Είμαι αφοσιωμένος στα καθήκοντα που, προσφάτως εκλεγείς στην Τοπική της ΝΔ της πρωτεύουσας του νομού, έχω αναλάβει.
Είμαι αφοσιωμένος και ξεκάθαρα ενεργός στο κόμμα της ΝΔ στηρίζοντας τις επιλογές, προωθώντας τις πολιτικές , κοινωνώντας στην κοινωνία όσα επιτελούνται για τους πολίτες, την ευημερία, την προστασία και την πρόοδό τους.
Δεν επιθυμώ να αναλύσω ούτε να εξηγήσω, άλλωστε δεν γνωρίζω τους λόγους που το όνομά μου ενεπλάκη σε αυτές τις συζητήσεις.
Ούτε θα απολογηθώ για τις ενδεχόμενες προθέσεις τρίτων.
Με την σημερινή μου παρέμβαση επιδιώκω να βάλω τέλος με τον πλέον απόλυτο τρόπο, στις συζητήσεις που προκλήθηκαν λόγω του δημοσιεύματος.
ΚΑΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ – ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2023 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ
Εάν μελλοντικά αποφασίσω να θέσω εαυτόν στην κρίση των συμπολιτών μου για εκλογή, να είστε βέβαιοι πως πρώτος εγώ θα το ανακοινώσω δημόσια και επίσημα!
Με τιμή
Αποστόλης Γεώργαρης
Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ ΝΔ Κορίνθου
Μια οφειλόμενη απάντηση του LB στον κύριο Απ. Γεώργαρη
1.- Καταφανώς δεν διαψεύδει το δημοσίευμα, ότι δηλαδή υπάρχει πρόταση από την παράταξη του Νίκου Σταυρέλη.
Μάλιστα δεν γίνεται καμμία αναφορά σε αυτό, πράγμα το οποίο εγείρει περισσότερα ερωτηματικά. Επιμελώς αποκρύπτεται θα πούμε εμείς!
2.- Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που το δημοσίευμά μας προκάλεσε είτε συζητήσεις, είτε αναστάτωση, διότι η πρόθεσή μας ήταν συμβουλευτική, να μην ξαναγίνουν λάθη του παρελθόντος και όχι επικριτική.
3.- Ο κ. Γεώργαρης αφ΄ενός απορρίπτει κατηγορηματικά την εμπλοκή του στις δημοτικές εκλογές λέγοντας ΄«ΚΑΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ – ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2023 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ»,
αφ΄ετέρου αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο υποψήφιότητάς του στο δήμο Κορινθίων λέγοντας
«Εάν μελλοντικά αποφασίσω να θέσω εαυτόν στην κρίση των συμπολιτών μου για εκλογή, να είστε βέβαιοι πως πρώτος εγώ θα το ανακοινώσω δημόσια και επίσημα!»
4.- Καμμία αναφορά στο όνομα του κ. Νανόπουλου και καμμία αναφορά στο όνομα του κ. Κορδώση, καμμία αναφορά στο όνομα του κ. Παρασκευά. (Για την ενότητα του κόμματος φανταζόμαστε, το σεβόμαστε)
5.- Ισως να ενοχλήθηκε η Τοπική της ΝΔ με το δημοσίευμα, αλλά η συγκεκριμένη απάντηση περιπλέκει περισσότερο τα πράγματα!
6.- « Οποιαδήποτε αναφορά, φήμη, πληροφορία ή και συζήτηση που μπορεί να αναπτύσσεται τώρα ή θα αναπτυχθεί στους επόμενους μήνες, στερείται βάσεως και αληθείας.»
Πώς γνωρίζετε κ. Γεώργαρη τι θα συμβεί τους επόμενους μήνες, το οποίο χωρίς να το γνωρίζετε, στερείται μάλιστα βάσεως και αληθείας;
7.- Tέλος, ο θυμόσοφος λαός μας λέει ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Αλλωστε καμμία διάθεση δεν υπήρχε να ασχοληθούμε με το θέμα, αν δεν είχαμε τις συγκεκριμένες πληροφορίες!
8.- Πολλές φορές το καλό του τόπου ίσως να είναι πάνω από τις προσταγές του κόμματος. Τι διαλέγεις;
9.- Τιμή αποτελεί η συμπόρευση με το Νίκο Σταυρέλη, ένα έμπειρο, τίμιο και ανιδιοτελή αυτοδιοικητικό! Αλλά είναι Πασόκος!
8.- Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στο έργο σας!
- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αναφερομενος εντελως γενικα (και οχι ασφαλως στον κ. Γεωργαρη, προσωπικα), να πω αυτο που λιγο ως πολυ ειναι σε ολους μας γνωστο: Στην σημερινη Ελλαδιτσα μας η μεγαλη πλειονοτητα των πολιτικων μας… ταγων και με ελαχιστοτατες, δυστυχως, τις εξαιρεσεις, κοιτανε, μεριμνουν, φροντιζουν και νοιαζονται αποδεδειγμενα, μοναχα για την προσωπικη τους επιβιωση, τυχη, προοπτικη, την οφελιμοτητα και την ευμαρεια, την ευημερια τους, κοινως την παρτη τους και μονον, δηλαδη, και διχως βεβαιως, πραγματικα και αληθινα, να τους απασχολουν, να τους ευαισθητοποιουν και να τους πολυσκοτιζουν τα καθε λογοις προβληματα, δυσχερειες, κακουχιες και αντιξοοτητες που αντιμετωπιζουν στο συνολο τους σημερα οι Ελληνες πολιτες, και οπου στην ουσια, οι ιδιοι αυτοι πολιτικοι μας ταγοι, (τρομαρα τους), μας τα προξενουν και μας τα δημιουργουν αυτα! Αποτελουν σχεδον ολοι τους, μερος της δημιουργιας των διαφορων προβληματων μας και οχι (οπως κανονικα θα οφειλαν και θα ηταν φυσικο), της επιλυσεως τους…

  2. Ενδεικτικά να αναφέρω ότι σε μια μεσογειακή χώρα όπως ειναι η Ισπανία, (η οποία υποτίθεται ότι έχει το ίδιο βιοτικό επίπεδο με εμάς), ο ΦΠΑ στα βασικά καταναλωτικά προ’ι’οντα εβρίσκεται μόλις στο 4%, όταν την ίδια στιγμη στην χώρα μας ειναι στο 13% και επιπροσθετως ο βασικος μισθός της πρώτης είναι σε πολύ υψηλότερα επιπεδα απο τον αντίστοιχο Ελληνικό! Επιπλέον, σε ΟΛΕΣ ανεξαιρετως τις χώρες της Ευρωπα’ι’κης Ενωσεως (πλην φυσικά της Ελλαδιτσας), έχουν χορηγηθει ολο αυτό το διαστημα δραστικές και ιδιαιτέρως μεγαλες αυξήσεις στους μισθωτούς τους, και στους συνταξιούχους τους, δια μέσω του συσττηματος της αυτόματης τιμαριθμικης αναπροσαρμογης, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στην ακριβεια οι εκεί υπήκοοι και πολίτες τους…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog