Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δημοτικά σφαγεία Κορίνθου: Εντιμη στάση Πνευματικού

- Advertisement -

Στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Κορινθίων συζητήθηκε και το θέμα των δημοτικών σφαγείων, που ανέδειξε πριν λίγες μέρες με ρεπορτάζ του το Loutrakiblog.gr

Oπως γράψαμε, η προθεσμία υλοποίησης του έργου έχει εκπνεύσει από τον Ιανουάριο του 2022 και όπως δήλωσε ο δήμαρχος κ. Νανόπουλος στο loutrakiblog.gr «η Corinthian Palace είναι έκπτωτη και ο δήμος θα προκυρήξει νέο διαγωνισμό».

Στο θέμα αυτό τοποθετήθηκε ο πρώην δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός, ο οποίος αξίζει να αναφερθεί πως ήταν ο μοναδικός δημοτικός σύμβουλος μέσα στην αίθουσα, οι υπόλοιποι μάλλον είχαν βγεί για τσιγάρο, ή δεν τους ενδιέφερε το θέμα.

Αφού λοιπόν έκανε μια μικρή ιστορική αναφορά ο Αλ.Πνευματικός (γνωστό τοις πάσι, επί δημαρχίας του κατοχυρώθηκε ο διαγωνισμός στον Ηλία Κακογιάννη), πρότεινε στο Βασίλη Νανόπουλο να φέρει γρήγορα το θέμα των δημοτικών σφαγείων στην Οικονομική Επιτροπή, να ψηφίσουν θετικά ώστε να βρεθεί σύντομα νέος επενδυτής και μάλιστα να εφαρμοσθούν όλες οι προϋποθέσεις εύκολης και γρήγορης αδειοδότησης από πλευράς δήμου, ώστε να αξιοποιηθεί σύντομα, τουριστικά και αυτή η περιοχή.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog