Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έφοδος στον πεζόδρομο Κορίνθου χθες βραδυ

- Advertisement -

Αντιμέτωποι με εξονυχιστικούς ελέγχους ήρθαν οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον πεζόδρομο της Κορίνθου το βράδυ της Παρασκευής.

Κλιμάκιο του ΣΔΟΕ και του Υπουργείου Ανάπτυξης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του loutrakiblog.gr έκανε στην κυριολεξία “φύλλο-φτερό” τα μαγαζιά προκειμένου να ελέγξει την νομιμότητα τους, την τήρηση όλων των προβλεπόμενων διατάξεων.

Είναι χαρακτηριστικές οι αναφορές πως το κλιμάκιο ζήτησε να δει ακόμα και τους χώρους που φυλάσσονται τα τρόφιμα, τα περισσότερα των καταστημάτων του πεζόδρομου της Κολοκοτρώνη προσφέρουν και φαγητό.

Ο έλεγχος ήταν πολύωρος χωρίς να δείξει παραβάσεις ενώ κάποια καταστήματα που δεν είχαν κόσμο στη θέα του κλιμακίου έκλεισαν νωρίτερα προκειμένου να αποφύγουν την διαδικασία, όχι λόγω πιθανών παραβάσεων όπως λένε στο loutrakiblog.gr αλλά για την αποφυγή της ταλαιπωρίας.

Η έφοδος προκάλεσε εντύπωση αφού τους καλοκαιρινούς μήνες η κυρίως δραστηριότητα καταγράφεται στην παραλία και όχι στο κέντρο της Κορίνθου.

Αγνωσται αι βουλαί του κλιμακίου!

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εντάξει υγειονομικοί έλεγχοι καλό είναι να γίνονται! Την υγεία των πελατών αφορά…Εχω πιει μπόμπα σε γνωστό μαγαζί του πεζόδρομου (και δεν ήταν καν βαρύ αλκοολούχο για να συμφέρει) και την έχουν πατήσει και άλλοι, οπότε μήπως έγιναν καταγγελίες;;;

  2. Άγνωστη αιτία δεν υπάρχει.Υπαρχει οδήγηση με παραβατικότητα Ή οδήγηση είναι μέρους τίς προσωπικότητας του ατόμου.ελειπη οδοσυμανση, καί επικίνδυνα σημεία οδοστρώματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog