Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Δημήτρης Μπίτζιος, επικοινώνησε τηλεφωνικά με το loutrakiblog.gr, μάλλον ενοχλημένος από το δημοσίευμά μας (Τα εν δήμω…Κορινθίων (22-06-2022 παραπολιτική στήλη)

στο οποίο γίνεται αναφορά στο όνομά του σχετικά με τον καθαρισμό των παραλιών του δήμου Κορινθίων

Γκρίνια έχει ο αντιδήμαρχος καθαριότητας μαθαίνω. Δεν θέλει να πάει να καθαρίσει τις παραλίες που έχουν γαλάζιες σημαίες διότι αρμόδιος λέει είναι ο αντιδήμαρχος Τουρισμού! Δηλαδή φίλτατε κ.Μπίτζιο να πάρει προσωπικό καθαριότητας ο Τιμολέων; Η γαλάζια σημαία δεν είναι συναρμοδιότητα; Αφήστε τις ίντριγκες αντιδήμαρχοι και κάντε την δουλειά σας…, έγραψε το Loutrakiblog.gr

O κ. Μπίτζιος δήλωσε τα εξής:

«Είχα κάνει μια πρόταση που απορρίφθηκε, δεν ξέρω για ποιους λόγους. Να πάρει ο δήμος έξτρα 8 εργάτες καθαριότητας μόνο για τις παραλίες για τρεις μήνες. Πέρισυ είχαν πάρει για μια βδομάδα ένα εργολάβο που στοίχισε 25.000 ευρώ. Με λιγότερα λεφτά θα παίρναμε 8 για τρεις μήνες. Δεν ξέρω γιατί απορρίφθηκε αυτή η πρόταση.

Οι αρμόδιοι του Τουρισμού έχουν πάρει 300.000 ευρώ. Να διαθέσουν λοιπόν κάποια χρήματα και να καθαρίσουν τις παραλίες. Εγώ δεν έχω προσωπικό και δεν θα στείλω προσωπικό στις παραλίες. Δε με ενδιαφέρει ο καθαρισμός τους. Δεν είναι δική μου αρμοδιότητα.

Τους γράφω όλους στα ….παλιά μου τα παπούτσια… (παραφρασμένη, αλλιώς διατύπωσε την πρόταση ο αντιδήμαρχος)»