Απάντηση στην περιρρέουσα φημολογία θέλησε να δώσει η κ.Ντίνα Νικολάκου, στέλεχος της παράταξης ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ του Πέτρου Τατούλη με σημερινή της ανάρτηση.

Η κυρία Νικολάκου συνοδεύει το post με μια φωτογραφία στην οποίαν απεικονίζεται η ίδια, ο πρώην περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης και ο Παύλος Χρηστίδης.

Στο κείμενο της μιλά για πολιτικό θερμόμετρο που βρίσκεται στα ύψη, για «πολιτικούς αναλυτές» που ερμηνεύουν κάθε νεύμα και κάθε χαμόγελο ως πολιτική κίνηση ή επιλογή και για φρούδες ελπίδες κάποιων που επιθυμούν ή επιδιώκουν την διάλυση της ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.

Γράφει η κ.Νικολάκου: 

Καλή εβδομάδα φίλοι μου !

Στα ύψη το πολιτικό θερμόμετρο στην Πελοπόννησο !

Χειραψίες ,χαμόγελα και συνομιλίες αναδεικνύονται σε βαρυσήμαντα πολιτικά γεγονότα και οι τοπικοί

«πολιτικοί αναλυτές» ανάλογα την επιθυμία τους ερμηνεύουν κάθε …νεύμα !

Όσοι επιθυμούσαν τη διάλυση της παράταξης του Πέτρου Τατούλη φαίνεται πως υπολόγιζαν χωρίς τον ξενοδόχο!

Σκέφτηκα να ρίξω λίγο « λάδι στη φωτιά» για να υπάρχει σασπένς !

Σίγουρα η σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον…

Το πρώτο σχόλιο που καταγράφεται στην ανάρτηση είναι του τέως Αντινομάρχη Κώστα Σπανού και είναι ενδεικτικό: Ντίνα η παρουσία του Παύλου δείχνει πολλά! Καλό καλοκαίρι σε σένα και τον Πέτρο! Όλα θα πάνε καλά!

Ο Πέτρος Τατούλης έχει δηλώσει πως θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2023 διεκδικώντας την επαναφορά του στην διοίκηση της Περιφέρειας ενώ το πιστοποιούν και οι κινήσεις τους, το τελευταίο 5μηνο είναι ιδιαίτερα ενεργός σε επαφές, παρουσίες, ανακοινώσεις.