Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στο Ναύπλιο ο Τίμος, στην Αλεξανδρούπολη ο Μπίτζιος 

- Advertisement -

Το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο στην Κόρινθο αναβλήθηκε ελλείψει απαρτίας.

Δεκαεννέα σύμβουλοι (19 !!!)  επέλεξαν να μην παραστούν οδηγώντας τον πρόεδρο σε λύση της συνεδρίασης, το δήμαρχο σε μια δήλωση που αναμφίβολα αφορά και τα μέλη της δικής του παράταξης αλλά και τους πολίτες σε συμπεράσματα για το πόσο τελικά οι εκλεγμένοι λαμβάνουν σοβαρά υπ΄όψιν την εκλογή τους και την υποχρέωσή τους να δίνουν το παρόν στις συνεδριάσεις.

Ο Πρόεδρος του σώματος Αντώνης Κυριαζής οφείλει να εφαρμόσει πλέον τον κανονισμό. Να ενημερώσει για τους απόντες με αιτία και να προχωρήσει σε κυρώσεις για τους υπολοίπους. Διότι ο νομοθέτης έχει προβλέψει.

Από τους 19 που απουσίαζαν, δύο έκαναν χθες αργά το βράδυ την εμφάνισή τους στα social media, είτε για να δείξουν εκεί την αιτία της απουσίας τους, είτε γιατί απλά ήθελαν να δημοσιοποιήσουν το που είναι και τι κάνουν, προωθώντας είτε εαυτόν, είτε εργασία. Ευτυχώς λοιπόν που υπάρχουν και τα κοινωνικά δίκτυα και βγάζουμε και μεις άκρη..

Πριν τα μεσάνυχτα λοιπόν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, συνεργαζόμενος με την παράταξη του Δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου αλλά και κάθε άλλου εκλεγμένου δημάρχου – ο κ.Πιέτρης ήταν μέλος του διοικητικού σχήματος και επι Αλέξανδρου Πνευματικού- ανάρτησε την παρουσία του στο Ναύπλιο. Εκεί όπως μας ενημέρωσε παρέλαβε βραβείο για την επαγγελματική του δραστηριότητα.

Για τον κ.Πιέτρη προτεραιότητα ήταν λοιπόν η εργασία του και η επιβράβευσή της και όχι η παρουσία του στο δημοτικό συμβούλιο. Αν κανείς σκεφτεί τις φιλοδοξίες που έχει ο νεαρός αντιδήμαρχος αυτά μάλλον θα πρέπει να τα προσέχει περισσότερο αφού αυτή είναι η δεύτερη στη σειρά απουσία του από συνεδρίαση, την ώρα μάλιστα που έχει δημιουργηθεί για το πρόσωπο του κλίμα δυσαρέσκειας εντός μεγάρου αλλά και εκτός.

Βέβαια πρέπει να πούμε πως η ανάρτηση δεν έγινε στο προσωπικό προφίλ του Αντιδημάρχου αλλά στο επαγγελματικό προφίλ του γραφείου του. Τυχαία;

 

Περί την ίδια ώρα εμφάνιση έκανε διαδικτυακή και ο αντιδήμαρχο Καθαριότητας Δημήτρης Μπίτζιος. Αρχικά ο κ.Μπίτζιος ανέβασε videostory στο facebook όπου μας ενημέρωνε πως βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη σε συνέδριο των ΦΟΔΣΑ. Επειδή εκεί όμως δεν μπαίνουν όλοι, λίγη ώρα μετά προχώρησε και σε ανάρτηση με tag στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

 

Είχαν ενημερώσει οι κύριοι Αντιδήμαρχοι το προεδρείο και άρα είναι δικαιολογημένα απόντες; Ο Δημήτρης Μπίτζιος θεωρητικά είναι αφού πρόκειται για τον Φορέα Διαχείρισης απορριμμάτων. Ο κΠιέτρης μάλλον δύσκολα  αφού επρόκειτο για υποχρέωση του ασφαλιστικού του γραφείου.

Οι υπόλοιποι 17 δεν δημοσιοποίησαν απολύτως τίποτα και μας άφησαν με την απορία. Όμως θα πρέπει να απαντήσουν. Κι αν όχι, το Προεδρείο θα πρέπει να προχωρήσει στην εφαρμογή του κανονισμού.  

X@r@

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog