Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γεμάτα τα βραβευμένα Καλάμια – Απτόητοι οι Κορίνθιοι

- Advertisement -

Το μπάνιο τους απολαμβάνουν Κορίνθιοι και επισκέπτες στα βραβευμένα Καλάμια αψηφώντας το δυνατό αέρα που πνέει στο σημείο.

Παρ ότι τα μποφόρ είναι πολλά οι περισσότεροι δεν έχουν αφήσει την Κυριακή ανεκμετάλλευτη και έχουν από νωρίς κατακλύσει την αναβαθμισμένη παραλία Μεγάλου Αλεξάνδρου η οποία για δεύτερη συνεχή χρονιά βραβεύεται από το πρόγραμμα της Γαλάζιας σημαίας.

 

Δήμος και επιχειρηματίες ένωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου η παραλία να αποκτήσει αίγλη, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αλλά και ασφάλεια στοιχεία τα οποία συνδυάζονται με την ομορφιά της φύσης και τα καθαρά νερά.

Η παραλία προσφέρει πολλά σημεία οργανωμένα όπου ο καθένας μπορεί να απολαύσει με άνεση το μπάνιο του, να απολαύσει τον καφέ, το ποτό και το φαγητό του, όμως παρέχει και πολλά σημεία ελεύθερης πρόσβασης .

Από τα σημαντικότερα στοιχεία της παραλίας είναι η μη χρέωση της ξαπλώστρας.

Τα καλάμια όπως ευρύτερα είναι γνωστά είναι πλέον σημείο αναφοράς για την Κόρινθο και βέβαια σημείο για το οποίο όλοι μπορούν να υπερηφανεύονται.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δώσε ένα μπράβο στον Αντιδήμαρχο Τουρισμού γιατί και οι Νανοπουλικοι τον βρίζουν επειδή είναι ο μόνος με έργο

  2. Αυτό!!! ότι ένωσαν τις δύναμης τους επιχειρηματίες κ Δήμος είναι ευχής έργω, ο κόσμος ξέρει να επιλέγει κ απαιτεί το καλύτερο άρα οφείλουν να το παρέχουν αν θέλουν να δουλέψουν με ντόπιους η με τουρίστες.. όμως δώστε σημασία κ πιο πέρα από την βιτρίνα της παραλίας ,πάει κ εκεί κόσμος της ίδιας ποιότητα..καθαρίστε δουλέψτε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog