Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Aήθης επίθεση, συκοφαντίες και εξύβριση στο loutrakiblog από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου

- Advertisement -

Μια άδικη, αήθη επίθεση δέχθηκε το loutrakiblog.gr, που αγγίζει τα όρια της συκοφαντίας και της εξύβρισης.

Η ιστορία άρχισε ως εξής

Το Loutrakiblog.gr, ανήρτησε στην ιστοσελίδα την πρόσκληση της Νομαρχιακής Επιτροπής του Συριζα Κορινθίας, όπου καλούσε  σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Ισθμό,λόγω της επικείμενης επίσκεψης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη διώρυγα.

Το μέηλ της Νομαρχιακής επιτροπής στάλθηκε την 1η Ιουλίου 2022 στις 13.49 μμ έφερε το διακριτικό τίτλο θέμα «Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στον Ισθμό» και ανέφερε

Αγαπητοί συντάκτες καλησπέρα σας,
Καλείσθε σήμερα (01/07/2022) μετά τις 14:20 στην γέφυρα της Διώρυγας της Κορίνθου (σημείο bungee jumping) όπου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας και θα γίνουν σχετικές δηλώσεις για την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Διώρυγα.
 
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Στη συνέχεια το Loutrakiblog.gr δημοσίευσε το Δελτίο Τύπου του Συριζα με τίτλο «Διώρυγα Κορίνθου: Εμπαιγμός, υποκρισία και η «αθόρυβη» επίσκεψη του ανέμελου πρωθυπουργού» και το κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Το ίδιο έπραξαν και αρκετά ακόμα κορινθιακά sites.

Στην επίσημη σελίδα στο fb του loutrakiblog.gr με τη δημοσίευση του άρθρου, όπως ήταν φυσικό και λογικό, αρκετά μέλη του Σύριζα έκαναν like.

Την επόμενη μέρα αφού πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του Πρωθυπουργού και η συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Σύριζα στον Ισθμό, το loutrakiblog.gr με εκτενή ρεπορτάζ κάλυψε και τα δύο γεγονότα. Και την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη και την συγκέντρωση του Συριζα.

Πάντα το loutrakiblog.gr συνηθίζει να γράφει την άποψή του, σεβόμενος πάντα την ανεξαρτησία των συντακτών του!

Γράψαμε λοιπόν το προφανές, το αληθές, χωρίς βαρύγδουπους τίτλους, χωρίς ειρωνίες, χωρίς πολλά λόγια, αν και θα μπορούσαμε να γράψουμε διαφορετικά πράγματα. Π.χ. «Φιάσκο η συγκέντρωση» «Ναυάγησε η συγκέντρωση»

«Η Κορινθία γύρισε την πλάτη στο ΣΥΡΙΖΑ» κ.λ.π.

Χωρίς προσέλευση η συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη του Μητσοτάκη στη διώρυγα

Την ίδια κριτική άσκησαν και κάποια άλλα sites της Κορινθίας.

Αυτή ήταν η αφορμή, μιας καλοπροαίρετης, καλόπιστης κριτικής στο ΣΥΡΙΖΑ για να εξαπολύσει μύδρους και συκοφαντίες το μέλος του Συριζα Λουτρακίου Μίλτος Κρημίτσας και να συνηγορούν μαζί του είτε με likeς, όπως ο Συντονιστής Γιάννης Σκλίας (ο γνωστός της Voxpop), ο Θανάσης Σπανός, η Ελένη Σπανού, είτε με τη «σιωπή» τους τα υπόλοιπα μέλη του Συριζα Λουτρακίου.

Ποιο ήταν το ατόπημά μας; Ποιο το λάθος; Ποιο το ψέμα; Η απάντηση απλή. Ακόμα και αν το κάλεσμα δεν ήταν ανοιχτό προς τον Κορινθιακό λαό, τα μέλη του Συριζα δεν προσήλθαν να δώσουν το παρών και εκτέθηκαν.  Και ήθελαν να ρίξουν το φταίξιμο σε μας που το γράψαμε. Ομως  το παραμύθι του Κρημίτσα δεν είχε δράκο!

 

Αξίζει να αναφερθεί εδώ ότι μέλη του Συριζα από όλο το Νομό, επικοινώνησαν μαζί μας, λέγοντάς μας πως έχουμε απόλυτο δίκιο και πως η κριτική μας ήταν η απόλυτη αλήθεια και πως ευθύνες πρέπει να αναζητηθούν στη Νομαρχιακή Επιτροπή, η οποία επικοινωνιακά έκανε μεγάλο λάθος με το μέηλ που απέστειλε στα ΜΜΕ .

Ο Μίλτος Κρημίτσας λοιπόν, σε μια προσπάθεια διαστρέβλωσης και απόκρυψης της αλήθειας, προσπάθησε με χυδαίο τρόπο, συκοφαντικό να επιτεθεί μέσω της προσωπικής του σελιδας στο facebook, (η οποία είναι δημόσια και όχι ιδιωτική, δηλαδή κλειστή μονο για φίλους, κατά συνέπεια η εξύβριση και οι συκοφαντίες έχουν απήχηση σε απροσδιόριστο αριθμό ανθρώπων) λέγοντας χαρακτηριστικά

«Το loutrakiblog.gr ψεύδεται! Κανένα κάλεσμα δεν έγινε. Το “αντικειμενικό” loutrakiblog κατάντησε φτηνό τρολάκι της ΝΔ, του Δήμα και του Ταγαρά. Κρίμα.»

Ούτε ένας από το Συριζα Λουτρακίου δεν είχε το σθένος να πει δημόσια ότι το loutrakiblog.gr λόγω της προσωπικής σχέσης και φιλίας με αρκετούς όχι μόνο έχει βοηθήσει το ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο δημοσιεύει όλες τις ανακοινώσεις, τα δελτία τύπου και όλες τις δράσεις, αλλά πολλές φορές έχει καταθέσει και την άποψή του στα πλαίσια πάντα της ανταλλαγής απόψεων και πάντα μέσα στο πλαίσιο ενός δημοκρατικού διαλόγου. Ουδείς εκ των μελών δεν είπε ότι το loutrakiblog δεν είναι τρολάκι και τσιράκι κανενός, αποδεδειγμένα επί σειρά ετών. Το loutrakiblog.gr πρόβαλλε αφιλοκερδώς τους υποψηφίους του και τον επικεφαλής του συνδυασμού στις δημοτικές εκλογές του 2019, με ρεπορτάζ, με άρθρα, με βίντεο και φωτογραφίες.

Το loutrakiblog.gr προβάλλει τους δημοτικούς συμβούλους του ΣΥΡΙΖΑ όπως όλους!

Το loutrakiblog.gr ΔΕΝ έγραψε ποτέ εναντίον του Συντονιστή του Λουτρακίου,σεβόμενο την εντοπιότητα,αν και τα σχόλια που δεχόμασταν για την εταιρεία δημοσκοπήσεων Voxpop ήταν πολλά και επικριτικά για μας, επειδή δεν αναδείξαμε το θέμα. Αυτό δε, το γνωρίζει ο Γιάννης Σκλίας γιατί τότε είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, ο οποίος μας ευχαρίστησε κιόλας για τη στάση μας!

Ο κάθε συντάκτης μας ανήκει σε όποιο πολιτικό χώρο τον εκφράζει και έχει δικαίωμα να εκφέρει την άποψή του, πάντα καλόπιστα. Αν η κριτική δεν αρέσει στα μέλη του Σύριζα, θα τους συμβουλεύαμε να το προσέξουν.

Αν τα λάθη του κόμματός τους προσπαθούν να τα φορτώσουν σε άλλους (εν προκειμένω σε μας) να το ξανακοιτάξουν δυο φορές!

Η φίμωση, η εξύβριση, το ψέμα, δεν συνάδουν με τις αρχές της Αριστεράς που ευαγγελίζεστε! Ετσι δεν είναι;

H προσφώνηση «τι ψηφίσατε ρε μαλάκες» δε συνάδει με τη δημοκρατία αλλά ούτε και με τους άγραφους ηθικούς κανόνες του πολιτικού πολιτισμού.

Οι χαρακτηρισμοί «τσιράκια , τρολάκια, πατσαβούρες του Παττακού» δε συνάδουν ούτε με τις θέσεις μας, ούτε με τις απόψεις μας, ούτε με τη φιλοσοφία μας αλλά ούτε και με την αγαστή συνεργασία που είχε πάντοτε το loutrakiblog.gr με ολόκληρο το Σύριζα, τους βουλευτές του και ειδικά με τον ένα και μοναδικό πλέον βουλευτή Γιώργο Ψυχογιό.

 

Ο Συριζα λοιπόν είχε εκδώσει ανακοίνωση με τίτλο « Φίμωση κάθε δημοσιογραφικής φωνής από την κυβέρνηση Μητσοτάκη»

Αντιστρέφοντας θα πούμε ότι ο Συριζα προσπαθεί να φιμώσει κάθε δημοσιογραφική φωνή, όταν δεν του αρέσει η κριτική και ειδικά όταν θέλει να καλύψει τα λάθη του!!

 

Διακαής φαίνεται πως είναι ο πόθος του Μίλτου Κρημίτσα και των μελών του Σύριζα Λουτρακίου, που αποδέχονται με τη σιωπή τους ή τα likes τους τις προσβολές του, να φιμώσουν το loutrakiblog.gr ή να πλήξουν την αξιοπιστία του.
Επειδή το δίκαιο δεν έχασε ποτέ, η δικαίωση για το loutrakiblog.gr δεν άργησε να έρθει, αφού τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ μας για τη διώρυγα, προκάλεσαν πανικό στην Κυβέρνηση και την ΑΕΔΙΚ, αλλά ο Μίλτος Κρημίτσας έδωσε συγχαρητήρια για το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ MONO σε άλλο σαιτ, παρόλο που το άρθρο που αναδημοσιεύει φέρει ΠΡΩΤΑ  την υπογραφή μας!
Προσπάθησε με τρόπο αισχρό και αντιδημοκρατικό, και όχι σύμφωνα με τις αρχές της Αριστεράς, να περιορίσει τη φωνή που ασκεί απλή κριτική, ενώ οι κατηγορίες του ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο!
Οταν σε μια χώρα όπου η ελευθερία της έκφρασης και της κριτικής είναι απόλυτα κατοχυρωμένη από το Σύνταγμά της εδώ και αιώνες, Τύπος και δημοσιογράφοι αναγκάζονται να την υπερασπιστούν με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να αντιληφθεί κανείς τους κινδύνους που αντιμετωπίζει σήμερα η ενημέρωση.  Απο το ΣΥΡΙΖΑ !!
Το loutrakiblog.gr είναι εχθρός της αλαζονείας, της υπονόμευσης των δημοκρατικών θεσμών. Προφανώς ούτε τα μέσα ενημέρωσης είναι τέλεια, ούτε οι δημοσιογράφοι αλάνθαστοι.. Η πολυφωνία και ο πλουραλισμός των απόψεων και της κριτικής είναι όμως τα θεμέλια της δημοκρατίας, όσο και να μη βολεύει το Μίλτο Κρημίτσα!
  • Επειδή όμως κανείς δεν είχε τη σύνεση να τον σταματήσει, ή εστω να διαχωρίσει τη θέση του (δημόσια και όχι σε προσωπικές μεταξύ μας συζητήσεις) καλούμε το Βουλευτή Κορινθίας Γιώργο Ψυχογιό και κάθε υγιώς πολιτικά σκεπτόμενο μέλος του συριζα Κορινθίας.
  • να πάρει θέση και να μας πει αν συμφωνεί με το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου Μίλτο Κρημίτσα και τους χαρακτηρισμούς που μας απέδωσε,
  • αν συμφωνεί με τη εκκωφαντική σιωπή των υπολοίπων μελών,
  • αν συμφωνεί με τους χαρακτηρισμούς ποιυ αναδημοσιεύει καθημερινά ο κ. Κρημίτσας  στην προσωπική του σελίδα στο fb,
  • αν συμφωνεί με το Moto «κάνε εκλογές μωρή κότα» που εμπνεύστηκε  άλλο μέλος του συριζα και αναδημοσιεύει καθημερινά, εκπροσωπώντας το κόμμα το Μίλτος Κρημίτσας!
  • Αν θεωρείτε ότι έτσι θα φέρει ο σύριζα τον κόσμο κοντά του και πάλι
  • Θεωρεί ο Συριζα ηλίθιους όσους ψήφισαν ΝΔ;;
  • Eνστερνίζεστε τις απόψεις του μέλους σας;;
  • Θεωρείτε ότι οι Έλληνες είμαστε ο πιο ηλίθιος λαός στον πλανήτη;
  • O πρώτος θεσμός του ελληνικού Κράτους δηλαδή ο Πρωθυπουργός είναι «κότα»;;
  • Και τέλος θεωρείτε ότι όλα τα Μέσα της Κορινθίας που ενισχύθηκαν με 1000 ευρώ για την καμπανια εμβολιασμού είναι πληρωμένοι κονδυλοφόροι  της λίστας Πέτσα;
Aν ναι, δηλώστε το δημόσια, διότι δεν μπορείτε ούτε να κωφεύετε ούτε να κλείνετε τα μάτια στα εξόφθλαμα εκτρώματα, στις αήθεις επιθέσεις και στη συκοφαντική εξύβριση δια του τύπου.
H σιωπή βεβαίως όλων των μελών, η αποδοχή και τα Likes στα posts του Μίλτου Κρημίτσα, αυτό επιβεβαιώνουν!
Αν όχι περιμένουμε τις ενέργειές σας.
Εμείς το μόνο που ρωτάμε ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ και αυτοί οι εκφραστές της;;
Χαρά Βαραβέρη
- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σαφώς κ δεν είναι αυτοί οι εκφραστές της…. Κανένας νεοδημοκρατης δεν είναι ίδιος με κάποιον άλλον, κανένας πασοκος, κανένας συριζαιος, κ ούτω καθεξής… Καταδικαστέα η τοποθέτηση λοιπόν του εν λόγω Κυρίου…Jole7

  2. Αναμφισβητητα θλιβερή και απαράδεκτη, από κάθε άποψη, η εντελώς άκομψη, άστοχη, αψυχολογητη, απρόκλητη και αναίτια επίθεση που εξαπέλυσε ο κύριος Κρημιτσας! Αντί, αγαπητέ κ. Κρημιτσα , να τα βάζετε και να τα “χωνετε” στους δημοσιογράφους και στα διάφορα sites, (εν προκειμένω με το “Loutrakiblog”), καλό θα είναι όλοι εσείς εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, να κοιταχτειτε και λιγακι στον καθρέφτη σας, και να κ άνεται θαρραλεα και στα ίσα, με καθε εντιμοτητα, με παρρησια και με ευθυτητα, την οποια αυτοκριτική σας, για το γεγονός οτι ενώ κατά κοινήν ομολογία η χώρα μας κυβερνάται από μια κακιστη, ανεπαρκεστατη και λίαν καταστροφικη κυβέρνηση (και η οποία έχει αποτύχει σχεδόν στα πάντα όλα, εις σε ο,τιδηποτε έχει να κάνει με την άσκηση της εξουσίας και με την εν γένει, διακυβέρνηση της ταλαιπωρης αυτής πατρίδας, της Ελλαδιτσας), και παροτι επίσης, συμβαίνει αυτό επί 3 τοσα ολόκληρα χρόνια, παραταύτα, το κόμμα της μείζονος αντιπολιτευσεως, ο ΣΥΡΙΖΑ, αντί να προηγειται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων, (όπως άλλωστε θα ήταν απολύτως εύλογο, φυσιολογικό και αναμενομενον, εάν συνέβαινε, στην παρούσα φάση, κάτι τέτοιο), εντουτοις και “ω του θαύματος”, εξακολουθεί ακόμα να προπορευεται, αν είναι ποτε δυνατόν, ( και μάλιστα με σημαντικη διαφορά, σύμφωνα και με ΟΛΕΣ τις υπαρχουσες δημοσκοπήσεις), το κόμμα της ΝΔ!!! Επομένως, κ. Κρημιτσα, μάλλον “στραβά αρμενιζετε”, σχεδόν όλοι σας, εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, καθότι δεν είναι δυνατόν να είναι ποτέ “στραβος ο γιαλός”, αλλά και συνεπώς και γι’ αυτόν και μόνο τον λόγο, ας αιτιαστε, αξιότιμοι κύριοι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολιτευσεως, εαυτόν …

  3. Και αυτό το κόμμα στηρίζει και από αυτό το κόμμα στηρίζεται ως υποψήφιος δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων ο Κωστής Ζερβός…. Από εκεί να καταλάβετε….! Για να δούμε αν θα κάνει δήλωση σχετική για το θέμα και τι θα πει (μόνος του ή από δακτυλογραφημένο έγγραφο της Κουμουνδούρου;)

  4. Ποτέ ξανά δήθεν αριστερά αυτοί πέρασαν σύριζα από την αριστερή πλευρά της αριστεράς Χαρά μην παρεξηγηθω αλλά μην ασχολείσαι.

  5. Πρώτος ο συγχωρεμένος ο Γλέζος που αποχώρησε, ελιχε δηλώσει πως αυτό είναι βρώμικο κόμμα. Και στη Σακοράφα που έφυγε επιτέθηκαν, και ο δικός μας ο Γιάννης Πανούσης είχε πει, όταν παραιτήθηκε, πως θα έβγαινε στη σύνταξη, γιατί μετά τις αποκαλύψεις του, κινδύνευε να πηγαίνει στο Πάντειο, διότι θα τον σκότωναν.

  6. Η αλήθεια είναι ότι δεν τους είναι και τοσο πολυ ευχάριστη, καλοδεχουμενη και αποδεκτή, αλλά ούτε και πολυαρεσει, στους συνηθως αυτοθαυμαζομενους, εγωιστες και… κακομαθημενους πολιτικούς μας άρχοντες και ταγούς, η οποιαδηποτε δημοσιογραφικη, αλλά και όχι μόνον, κριτική! Απεναντίας, όταν και οποτε τους ασκείται αυτή (η δημοσιογραφική κριτική, δηλαδή), παθαίνουν κάτι σαν αναγουλα, αναφυλαξια και αλλεργια και ενίοτε, βγάζουν και σπυράκια με αυτήν! Επιζητούν και τους είναι και ευχάριστη, καλοδεχουμενη και αποδεκτη, μονάχα την κάθε είδους, μορφής και λογοις, υποστήριξη, όπως πχ, η αβάντα, το συνεχες λιβανιστηρι, η συνηγορια, ο εγκωμιασμος και η εξύμνηση!

  7. Πριν τις εκλογες, go back madam Merkel, μετά τις εκλογές: οι Γερμανοί είναι καλοί άνθρωποι. Πιο υποκριτικό κόμμα δεν υπάρχει. Η αλλη ακραια πλευρα στο κοινοβουλιο

  8. Η αλλη οψη του ιδιου νομισματος ειναι, που λεγεται απολυταρχισμος. Κι αυτοι πρεπει να ακολουθησουν τους αλλους εις τας φυλακας.

  9. Κι όμως, η φίμωση, η εξύβριση και το ψέμα είναι οι βασικοί πυλώνες της αριστεράς. Δεν νοείται αριστερά χωρίς αυτά. Απόδειξη φίμωσης: Νίκος Παππάς-Καλογρίτσας-Παπαγγελόπουλος και “όταν ξαναγίνουμε κυβέρνηση, θα ελέγξουμε τους αρμούς της εξουσίας”. Απόδειξη ψέματος: ΕΝΦΙΑ, δημοψήφισμα κλπ. Απόδειξη εξύβρισης: ένας Πολάκης από μόνος του.

  10. Τι έχει ο Ζερβός νέο παιδί είναι και μορφωμένοΔεν με νοιάζει τι είναι ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔΠάντως καλύτερος ο αυτήν την δημοτική αρχήΈχουν βάλει δικούς τους ανθρώπους σε γραφεία άσχετουςΣτην δημαρχία πήγα και είδα υπάλληλοι να βάζουν γυναίκες αΚόρες σε γραφεία αντιδημάρχων που δεν ξέρουν να μιλήσουνΔεν λέω για τα ΚΑΠΗ Θα πρέπει να ντρεπεσθε

  11. Ειλικρινά πρόκειται για έναν από τους πλέον απαίδευτους που έχει κατορθώσει να μαζέψει το απόκομμα του ΣΥΡΙΖΑ. Ο συγκεκριμένος θρασύδειλος έχει αλλάξει 4 πολιτικά κόμματα την τελευταία δεκαετία (ΠΑΣΟΚ-ΕΠΑΜ-ΔΗΜΑΡ-ΣΥΡΙΖΑ) προτού καταλήξει στην τοπική οργάνωση Λουτρακίου του ΣΥΡΙΖΑ όπου είναι τόσο απελπισμένοι που αποδέχονται ακόμη και το τελευταίο αργείο..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog