Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Καραμπόλα πατεράδων στον κόμβο Γκα των Αθικίων

- Advertisement -

Το έργο του κόμβου στην διασταύρωση Γκα στα Αθίκια είναι σημαντικό και σωτήριο. Το έχουμε αναδείξει μέσα απο αρκετά ρεπορτάζ ενώ, όπως όλοι, όταν ξεκίνησαν οι εργασίες τις χαιρετίσαμε. Δυστυχώς όμως και αυτό το έργο στην Ελλάδα του ‘κατόπιν ενεργειών μου‘ έρχεται να διχάσει και να προκαλέσει έριδες και διαψεύσεις.

Στην αρένα ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής και ο πρώην Δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Λέκκας.  Αφορμή η χθεσινή ανάρτηση του Τάσου Γκιολή ο οποίος βρέθηκε στις εργασίες του κόμβου, παρ ότι πλέον το χαρτυφυλάκιο του είναι της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας, φωτογραφήθηκε και φυσικά πόσταρε.

 

“Ως Περιφερειακή Αρχή του Π.Νίκα από 2ετίας κατανοήσαμε την ανάγκη για δημιουργία Ισόπεδου Κόμβου στη θέση ΓΚΑ Αθίκια στην Ε.Ο Άργους-Κορίνθου προϋπ 320.000€. Η εργολαβική εταιρεία και τα στελέχη της Π.Ε.Κορινθίας δουλεύουν πυρετωδώς ώστε τις επόμενες ημέρες να παραδωθεί με ασφάλεια στους κατοίκους της περιοχής αφού ήταν αίτημα ετών η δημιουργία του,όπως μας είχε τονίσει ο Αντιδήμαρχος Κορινθίων Γιώργος Πούρος ,πρ.Δήμαρχος Πετρος Λεκκας και Πρόεδρος Τ.Κοινότητας Αθικίων Τ.Μαρινός.

Τα όσα έλεγε στο ποστ εκνεύρισαν τον πρώην δήμαρχο Πέτρο Λέκκα ο οποίος σε δική του ανάρτηση λίγες ώρες μετά κατηγόρησε τον Τάσο Γκιολή για ψέμματα, μίλησε για “πατερούληδες” και υπενθύμισε τον δικό του αγώνα για την δρομολόγηση και υλοποίηση του έργου.

Έγραψε ο πρώην Δήμαρχος κοινοποιώντας και την ανάρτηση του Τάσου Γκιολή

Αγαπητε Τασο Αντιπεριφερειαρχη ΠΕ Κορινθιας Οταν κανουμε δημοσιευσεις ως δημοσια προσωπα …και μαλιστα ως Αντιπερ/ρχες, πρεπει να γραφουμε αληθινα και πραγματικα γεγονοτα… Γνωριζεις πολυ καλα … 1ον Εγω ειχα εκπονησει μελετη κατασκευης νεου κομβου στην περιοχη ΓΚΑ – ΑΘΙΚΙΩΝ… 2ον κανεις μετεπειτα Δημαρχος ή Αντιδημαρχος ( Αθικιωτης ή αλλος) ή προεδρος ΔΚ Αθικιων ( απο το 2003 εως και σημερα 2022 ) -δηλ 20 χρονια..-, . δεν ασχοληθηκε με το θεμα κατασκευης νου κομβου ΓΚΑ Αθικιων, αξιοποιωντας την μελετη μου…., παρα τις παρεμβασεις που εκανα μονο εγω…, στις εκαστοτε Δημοτικες Αρχες ( Καποδ/ κες και Καλλικρ/ κες) 3ον Εγω εβαλα το θεμα αξιοποισης της μελετης μου και κατασκευης νεου κομβου στον ΓΚΑ, στον Αγαπητο μου φίλο Παν Νικα, ο οποιος ανταποκριθηκε αμεσα , και μπροστα σε σας κε Γκιολη και στους αλλους Αντιπερ/ρχες και στα τοπικα τηλεοπτικα μεσα , παρελαβε την μελετη μου και εδωσε εντολη να προχωρησουν οι Τεχν Υπ. της ΠΕ για υλοποιηση του οραματος μου…, οπου σημερα βλεπουμε να κατασκευαζεται νεος κομβος στη θεση ΓΚΑ Αθικιων , ενα ονειρο δικο μου , χαρη στον Παν Νικα που εκανε δεκτο το αιτημα μου.. Αυτη ειναι η Αληθεια κε Γκιολη… και η δημοσιευση σας δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα …! Υ. ΓΡ. Ο λαος λεει…. * οι νικες και οι επιτυχιες εχουν πολλους πατεραδες …. μονο που αυτοι εινα ψευτοπατεραδες….και ο πραγματικος ειναι μονο …ΕΝΑΣ…!!! ΠΕΤΡΟΣ ΛΕΚΚΑΣ πρ Δημαρχος Αθικια Κορινθιας

Ο Τάσος Γκιολής δεν απάντησε όμως…διόρθωσε συμπεριλαμβάνοντας στο αρχικό πόστ το όνομα του Πέτρου Λέκκα και βεβαίως την συνεισφορά του. Η ανάρτηση βέβαια του Πέτρου Λέκκα παραμένει αν και σε αυτήν καταγράφονται σχόλια που σημειώνουν πως σημασία έχει το αποτέλεσμα και όχι ποιος το δρομολόγησε.

Σε κάθε περίπτωση αποδεικνύεται πως όλοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί όταν δημοσίως γράφουν διότι οι “ισορροπίες” είναι ιδιαιτέρως εύθραυστες.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog