Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Καιρός: Αλλάζει το σκηνικό, έρχονται βροχές!

- Advertisement -

Άστατος προβλέπεται σήμερα Κυριακή 21 Αυγούστου ο καιρός στα βόρεια, με τοπικούς όμβρους και καταιγίδες, με τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά διαστήματα έντονα στη Μακεδονία. Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και στα κεντρικά ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες.

Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση τη νύχτα. Στα υπόλοιπα από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στο νότιο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση σε όλη τη χώρα και θα επανέλθει κοντά στα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Οι μέγιστες τιμές στη Μακεδονία και τη νησιωτική Ελλάδα στους 28 με 32 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 32 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Όσων αφορά στην Πελοπόννησο

ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ· Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία τοπικά θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές ώρες στη Θεσσαλία και σε ορεινές περιοχές της ανατολικής Στερεάς και της βορειοανατολικής Πελοποννήσου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Βόρειοι 3 με 4 και στα νότια δυτικοί τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 25 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog