Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Σπύρος Καραβούλης αναλαμβάνει την οργάνωση και αναπτυξη του ΑΟΛ

- Advertisement -

Αποκλειστικά πριν λίγες μέρες το loutrakiblog, έγραψε ότι επιφανής Λουτρακιωτης επιχειρηματίας θα συνεργαστεί με τον ΑΟΛ. Σήμερα έρχεται η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ.

Συνεργασία επιφανή Λουτρακιώτη επιχειρηματία με τον Α.Ο.Λουτράκι

 



Αναλυτικά

Η αναβάθμιση του Α.Ο. Λουτράκι και η ισχυροποίηση του σε όλους τους τομείς με την προσέλκυση υγειών στοιχείων της τοπικής κοινωνίας στην προσπάθεια αναβάθμισης τους συλλόγου είναι μια πάγια και διαρκής πρακτική.

Στο πλαίσιο αυτό είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του SportCamp κα πρόεδρος του LTO κ. Καραβούλης Σπύρος, θα ενώσει της δυνάμεις του με τα υπόλοιπα μέλ του ΔΣ με στόχο την ποιοτική και λειτουργική ανανέωση του συλλόγου ειδικά σε θέματα οργάνωσης, marketing και ανάπτυξης.

Στόχος είναι η δημιουργία ενός νέου προφίλ για τον σύλλογο που θα συγκεντρώσει την υποστήριξη όσο το δυνατόν μεγαλύτερου τμήματος του επιχειρηματικού δυναμικού που δραστηριοποιείται στον τόπο μας αλλά και του γενικότερου πληθυσμού ώστε ο Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ να έχει την δύναμη να ανταποκριθεί με επιτυχία στις μελλοντικές προκλήσεις.

Υποδεχόμαστε με χαρά τον κ. Καραβούλη, είμαστε σίγουροι ότι η συνεισφορά του σε όλα τα επίπεδα, λόγω τόσο της εμπειρίας όσο και κυρίως των ικανοτήτων του θα είναι πολύτιμη στην εξέλιξη και αναβάθμιση του συλλόγου.

 

* Ο κ. Καραβούλης Σπύρος είναι Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Ομίλου SPORTCAMP με έδρα το Λουτράκι. Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο (MBA) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διδακτορικό τίτλο στο Μάρκετιγκ Τουρισμού. Είναι Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου με σημαντική κοινωνική δράση. Έχει επίσης υπάρξει αθλητής του Ποσειδώνα Λουτρακίου στο τμήμα Πετοσφαίρισης

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog