Και ενώ η παραίτηση του Αντιδημάρχου Οικονομικών του δήμου Κορινθίων Σπύρου Πλατή συνεχίζει να απασχολεί την επικαιρότητα, τα ερωτήματα περι του χρόνου που αυτή κατατέθηκε έχουν κατατεθεί από την πρώτη στιγμή από την πλευρά του Loutrakiblog και εντείνονται μετά την χθεσινή δημόσια ανακοίνωση του κ.Πλατή περί αιρετών που δεν προτάσσουν το κοινό συμφέρον αλλά το προσωπικό, ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος προχώρησε στην αντικατάσταση του.

 

Ορίστηκε η σημερινή Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Προγραμμάτων και Αστικής Ανάπλασης κ.Μαρίνα Ραντίτσα ως αντικαταστάτρια του κ.Πλατή, όχι βέβαια στα καθήκοντα του στην αντιδημαρχία οικονομικών αλλά στην θέση που κατείχε ο κ.Πλατής ως ορισμένος από τον δήμαρχο στην οικονομική επιτροπή.

Με τον ορισμό αυτό ο δήμαρχος αναμένεται να λύσει αρκετά θέματα που είχαν προκύψει είτε απο απουσίες του κ.Πλατή είτε απο αρνήσεις.

Η αντιδημαρχία οικονομικών θα ανακοινωθεί, ειπώθηκε χθες στο δημοτικό συμβούλιο, εν ευθέτω χρόνο.

Το Loutrakiblog θα επανέλθει αφού το ρεπορτάζ για το όνομα που θα αντικαταστήσει τον κΠλατή “τρέχει” και μάλιστα δίνει ένα όνομα – βόμβα που θα αλλάξει τους συσχετισμούς.