Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τροχαίο ατύχημα στο Λουτράκι. ‘Αγιο είχαν δύο γυναίκες. (video-φωτο)

- Advertisement -

Άγιο είχαν δύο γυναίκες όταν συγκρούστηκαν τα αυτοκίνητά τους και το ένα ανετράπη.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο Λουτράκι και συγκεκριμένα επί της Λεωφόρου Αθηνών, στο ύψος της Shell.

Το μαύρο ΙΧ όχημα που οδηγούσε νεαρή κοπέλα, σταμάτησε στη διασταύρωση, (Καλλιμάνη & Λεωφ. Αθηνών) με σκοπό να περάσει απέναντι , ωστε να στρίψει προς Κόρινθο.

Xωρίς να αντιληφθεί το πορτοκαλί όχημα που κινούνταν από Κόρινθο με κατεύθυνση προς το Λουτράκι, επιχείρησε να διασχίσει τη διασταύρωση, με αποτέλεσμα το πορτοκαλί όχημα να προσκρούσει πάνω της, να εκτραπεί της πορείας του και να αναποδογυρίσει.

Στο σημείο του ατυχήματος βρισκόταν ο αντιδήμαρχος Λουτρακίου Σάκης Παπαθανασίου, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία και το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας.

Άμεσα έσπευσε το ασθενοφόρο να παραλάβει την οδηγό του πορτοκαλί οχήματος η οποία, φαίνεται να φέρει ελαφρά, ευτυχώς, τραύματα και ένα κόψιμο στο χέρι. Διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου για ενδελεχή  έλεγχο.

Η νεαρή κοπέλα του μαύρου οχήματος, εμφανώς σοκαρισμένη, αλλά καλά στην υγεία της δήλωσε στο loutrakiblog.gr

«Έλεγξα τέσσερις φορές το δρόμο, πριν περάσω απέναντι. Την τελευταία στιγμή κινήθηκα με το αυτοκίνητό μου και δεν είδα το ερχόμενο αυτοκίνητο, φταίω. Ευτυχώς η κυρία του άλλου αυτοκινήτου φαίνεται να ειναι καλα!. Πηγαίνω τώρα μαζί της στο νοσοκομείο»

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στο σημείο αυτό δεν έχει καλή ορατότητα. Λόγω της γέφυρας το οδόστρωμα είναι υπερυψωμένο και αν δεν προσέξεις καλά δεν αργεί να γίνει το κακό. Πρέπει επιτέλους να γίνουν οι κυκλικοί κόμβοι σε όλες τις διασταυρώσεις!

  2. Τι παει να πει φταις …Δεν ξερετε να οδηγειτε .10 αυτοκινητα ολα κι ολα στη πολη κ γινονται τροχαια συνεχεια .Θα παρετε κανεναν ανθρωπο στο λαιμο σας. Που να μπειτε κ Αθηνα να οδηγησετε

  3. Δόξα τω θεω που είναι κσλαΆγιο είχαν. Σε αυτό το σημειοΚαι πιο πέρα δεν έχει ανοιξειΟ δρόμος; Γιατί γίνονται ατυχηματα

  4. Το σημείο είναι πολύ επικίνδυνο, έχουν γίνει κι άλλα ατυχήματα εκεί και μάλιστα και θανατηφόρο με μηχανάκι, χρειάζεται κυκλικός κόμβος και εκεί και στην Pepsi, και στο κλειστό γυμναστήριο και στον Ισθμό, στην διασταύρωση με την Παλιά Εθνική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog