Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

20 ξενοδοχεία & resorts στην Ελλάδα για την Brown Hotels έως το 2023

- Advertisement -

20 ξενοδοχεία & resorts στην Ελλάδα για την Brown Hotels έως το 2023 προβλέπει το πλάνο ανάπτυξης της ισραηλινών συμφερόντων αλυσίδας ξενοδοχείων.

Ο φιλόδοξος στόχος για σχεδόν διπλασιασμό των ξενοδοχειακών μονάδων που διαθέτει στην Ελλάδα σε ένα χρόνο περίπου από σήμερα (από 11 σε 20) περιλαμβάνει τόσο ξενοδοχεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη όσο και resorts σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.

Μάλιστα, η φετινή σεζόν θα αποτελέσει ορόσημο καθώς δύο resorts της εταιρείας εκτός Αθήνας, σε Χαλκίδα και Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, θα παρατείνουν τη σεζόν τους έως το χειμώνα. Τα δύο resorts που θα παραμείνουν ανοικτά είναι το Isla Brown Corinthia και το Brown Beach Chalkida, και τα δύο σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα.

Isla Brown Corinthia - Πηγή φωτό: DBD Athens Construction

Isla Brown Corinthia

Το πλάνο επέκτασης ξενοδοχείων

Η ανάπτυξη νέων ξενοδοχείων συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, με νέα ξενοδοχεία να προγραμματίζονται σε ΑθήναΘεσσαλονίκη και Κορινθία.

Στην Κορινθία, η εταιρεία επενδύει στην περιοχή του Λουτρακίου όπου προγραμματίζει 3 νέα ξενοδοχεία, εκ των οποίων δύο αφορούν υφιστάμενα ξενοδοχεία, το ΕΛΠΙΣ και το Loutraki Palace, τα οποία θα μεταμορφωθούν σε ξενοδοχεία Brown.

Στην Αθήνα, τη σκυτάλη παίρνει το Brown Spices στην οδό Ευριπίδου που αναμένεται να ανοίξει την άνοιξη του 2023. Από Σεπτέμβριο 2023 θα ανοίξουν επίσης το νέο House Sans Rival, η αναβίωση του ιστορικού ξενοδοχείου στη Λιοσίων, το Domino Athens στην οδό Θεμιστοκλέους,  το νέο ξενοδοχείο στην οδό Μπουμπουλίνας κοντά στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, και το νέο πολυτελές Lycourgou Cup στην οδό Λυκούργου και Σωκράτους.

 

Το νέο ξενοδοχείο Brown Spices της Brown Hotels στην Ευριπίδου - Πηγή: WH Europe

Το νέο ξενοδοχείο Brown Spices της Brown Hotels στην Ευριπίδου – Πηγή: WH Europe

Στα σκαριά βρίσκεται επίσης νέο ξενοδοχείο σε νεοκλασικό στην οδό Αθηνάς.

Στη Θεσσαλονίκη, το 2023 αναμένεται το πρώτο ξενοδοχείο της Brown Hotels αποτελώντας new entry στην αγορά της συμπρωτεύουσας, που τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε φάση σημαντικών ξενοδοχειακών επενδύσεων.

Τα νέα resorts

Σήμερα η Brown Hotels διαθέτει ήδη 5 resorts. Από αυτά τα 4 βρίσκονται σε προορισμούς κοντά στην Αθήνα (Λουτράκι, Αγίους Θεοδώρους, Χαλκίδα, Ερέτρια) ενώ διαθέτει και ένα resort στην Κέρκυρα.

Το επόμενο opening αφορά το νέο resort της αλυσίδας στα Χανιά το 2023. To νέο Isla Brown Chania, δυναμικότητα 177 δωματίων, θα βρίσκεται στην περίφημη παραλία του Σταυρού στο Ακρωτήρι, βόρεια των Χανίων.

Isla Brown Chania - Πηγή: WH Europe

Isla Brown Chania

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ υπέροχα, όμορφα και ωραία είναι όλα αυτά, αλλά από την άλλη όμως, τι να το κάνεις?! Με τα τόσα φοβερά και τρομερά λεφτά που μας δίδει ετούτο το ψωρο-Ελληνικο δημόσιο, απλώς καθόμαστε και τα λιμπιζομαστε, μονολογοντας συγχρόνως το γνωστό ρητό: “Φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περιδρομο”, δυστυχώς!! ΥΓ. Δεν πειράζει, ας είμαστε πάνω από όλα, ολοι καλά και την υγεία μας να’ χουμε, και όσο για τα υπόλοιπα – ε, αυτά τα… φτιαχνουμε!!

  2. Σε όλα τα παραπάνω να προσθέσω και το πολυαναμενομενο για του χρόνου (το 2023), resorts της “Brown”, το υπερσύγχρονο, υπερπολυτελέστατο και ξεχωριστής ομορφιάς, “Isla Brown Sounio” (που αποτελει κατα την γνωμη μου, “το πετράδι του στεματος”, της εν λόγω αυτης Ισραηλινής εταιρείας), ευρισκομενο, όπως θα καταλάβατε, στην περιοχή του Σουνιου, και το οποίο αποτελεί ριζική ανακατασκευή και αναμόρφωση ενός παλαιότερου και μεγαλου ξενοδοχειακού συγκροτήματος, αλλα και για πολλα χρόνια όμως εγκαταλελειμμένου, που είναι στρατηγικα τοποθετημενο σε μια ξεχωριστού καλλους φυσική τοποθεσία, πάνω σε μια χερσονησο, κυριολεκτικά, δηλαδή, χωμένο μέσα στην Θάλασσα και στο κύμα.

  3. “Στην Κορινθία, η εταιρεία επενδύει στην περιοχή του Λουτρακίου όπου προγραμματίζει 3 νέα ξενοδοχεία, εκ των οποίων δύο αφορούν υφιστάμενα ξενοδοχεία, το ΕΛΠΙΣ και το Loutraki Palace, τα οποία θα μεταμορφωθούν σε ξενοδοχεία Brown”. Το τρίτο ξενοδοχειο γνωριζετε μηπως ποιο είναι, με δεδομένο ότι και το πρώην ξενοδοχειο “Κοντις” έχει και αυτό διαμορφωθεί και λειτουργεί από το καλοκαίρι ηδη, ως ξενοδοχείο “Brown”. Ευχαριστω

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog