Δυστυχώς, όλα αυτά δε συνάδουν ούτε με το «ευ αγωνίζεσθαι» ούτε με τις αρχές του αθλητισμού και του πολιτισμού.

Ασχημα όσα συνέβησαν στο τοπικό ντέρμπι της προηγούμενης Κυριακής, για την 3η αγωνιστική ανάμεσα στην ΚΟΡΙΝΘΟ κι τον ΚΥΨΕΛΟ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Loutrakiblog 

Στο ημίχρονο και ενώ το σκορ ήταν 0-0 εκτυλίχθηκε επεισόδιο με τον Αλέξη Κούγια στη φυσούνα, ο οποίος επιτέθηκε φραστικά στον Δημήτρη Ποτήρη, προπονητή του ΚΥΨΕΛΟΥ , στον βοηθό προπονητή και σε δύο ποδοσφαιριστές. Μάλιστα σύμφωνα με όσα λένε ποδοσφαιριστές ο Αλέξης Κούγιας χτύπησε το βοηθό προπονητή, ένα ανήλικο αγόρι, έναν 20χρονο και ένα ποδοσφαιριστή στο πρόσωπο.

Μάταια προσπαθούσε ο Γιώργος Πιέτρης να συγκρατήσει τον Αλέξη Κούγια και να λήξει το επεισόδιο.

Ολα αυτά συνέβησαν αναίτια όπως καταγγέλουν οι ποδοσφαιριστές.

Αποτέλεσμα αυτού του θερμού επεισοδίου ήταν να αρνειται η ομάδα του ΚΥΨΕΛΟΥ να βγει στον αγωνιστικό χώρο για το β ημίχρονο. Εν τέλει μετά από 23′ η ομάδα μπήκε και ο αγώνας έληξε 0-0.

Η ομάδα του ΚΥΨΕΛΟΥ κατέθεσε υπόμνημα-αναφορά με αναλυτική καταγραφή του επεισοδίου, η οποία συμπεριλήφθηκε στο φύλλο αγώνος του διαιτητή κ. Μπεκιάρη.

Απογοητευμένοι δηλώνουν και φίλαθλοι του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ από τέτοιες συμπεριφορές και επεισόδια, ενώ λενε πως η ομάδα τους για 95′ δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία…

 

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ παρακάτω

Έκτροπα στο τοπικό ντέρμπι ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΚΥΨΕΛΟΣ. Επεισόδια με Κούγια

 

Η ανακοίνωση της ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ απαντά στις συκοφαντικές δηλώσεις & αναφορές της Διοίκησης του αθλητικού σωματείου ΚΥΨΕΛΟΣ.

Ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, εδώ και τρεις μήνες έχει αλλάξει σελίδα, αλλά ορισμένοι δεν το έχουν καταλάβει και νομίζουν ότι είναι η ίδια διοίκηση που κατάντησε την ομάδα από την Α’ Εθνική Κατηγορία, σε ένα τοπικό σωματείο – ‘σφραγίδα της καρπαζιάς’, που δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένας σάκος του μποξ, όπου ο κάθε ανάγωγος, προκλητικός – νούμερο προπονητής, μπορεί να προκαλεί και να μη σέβεται χιλιάδες οπαδούς, να μη σέβεται την ιστορία της ομάδας της Κορίνθου, να μη σέβεται το άθλημα του ποδοσφαίρου, να μη σέβεται τους διαιτητές και τους βοηθούς του. Να μη σέβεται τον πρόεδρο της αντίπαλης ομάδας, αντιθέτως να τον προκαλεί και να τον εξυβρίζει, χωρίς να θυμάται πως πρόκειται για ομάδες της ίδιας πόλης.

Και όλα αυτά δυστυχώς με την ανοχή των διαιτητών, που δεν έκαναν ούτε μία παρατήρηση στον προπονητή του Κύψελου, όταν από το 1ο ημίχρονο ήταν συνεχώς μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στο 2ο ημίχρονο, μετά από παράπονα της διοικήσεώς μας, τον περιόρισαν με κώνους!

Δυστυχώς η νέα διοίκηση του ΠΑΣ Κόρινθος, βίωσε για πρώτη φορά τι σημαίνει κακός και προκατειλημμένος διαιτητής, ο οποίος σε συνεργασία με τον προπονητή και τους παίχτες του Κύψελου ,γελοιοποίησαν το ποδοσφαιρικό αυτό παιχνίδι, αφού οι ποδοσφαιριστές του Κύψελου, όπως προκύπτει από το βίντεο που έχουμε στην κατοχή μας, έπεσαν σαν να τους χτύπησε κεραυνός 25 φορές.

Ο κακός διαιτητής Μπεκιάρης και η βοηθός του, που τα έβλεπε όλα ανάποδα και συνεχώς υποδείκνυε στο διαιτητή να διακόπτει το παιχνίδι, γιατί κάποιος παίχτης του Κύψελου ήταν δήθεν τραυματίας, είναι ζήτημα αν επέτρεψαν να διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας πάνω από 20 λεπτά.

Εκείνο που μας έκανε αλγεινή εντύπωση, είναι το πώς επικροτούσε ο προπονητής του Κύψελου κάθε βάρβαρο χτύπημα των ποδοσφαιριστών του προς στους παίχτες μας, αλλά και το πώς πανηγύρισαν στο τέλος, με μερίδα Κορινθίων, το γεγονός ότι απέσπασαν ισοπαλία έστω και με αυτόν τον τρόπο, σε ένα παιχνίδι που ο τερματοφύλακάς μας δεν ακούμπησε την μπάλα για 50 λεπτά και που χάθηκαν από την πλευρά μας μοναδικές ευκαιρίες να σκοράρουμε.

Εμείς θέλουμε να δώσουμε σε όλους ένα μήνυμα: Ότι και να κάνουν, ο ΠΑΣ Κόρινθος σε λίγο καιρό θα είναι εκεί που του αξίζει και αυτό θα γίνει μόνο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους!

Ευελπιστούμε και ευχόμαστε να έχουν την ίδια συμπεριφορά και τον ίδιο ιερό φανατισμό που επέδειξαν ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές, αλλά και το Δ/Σ του Κύψελου και στα υπόλοιπα εντός κι εκτός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος. Διαφορετικά θα είναι μόνιμα εκτεθειμένοι στους φίλους της Ιστορικής ομάδας της Κορίνθου και σε ολόκληρη την πόλη, η οποία προσδοκεί να καμαρώσει τον ΠΑΣ Κόρινθος εκεί που του αξίζει και είναι η θέση του!

Υ.Γ. Ετοιμάζουμε καταγγελία για την κακή συμπεριφορά του προπονητή και των παιχτών του Κύψελου

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ

 

Aκολουθεί η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ