Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Διαβάστε τι έγινε στην μεγάλη νίκη του ΑΟΛ με την Θύελλα Κ.Διμηνιού

- Advertisement -

Καταιγιστική η ομάδα του ΑΟΛ, στο γήπεδο της Τραγάνας, αφού ήδη στο ημίωρο προηγούνταν με 0-3, εναντίον της Θύελλας Κ. Διμηνιού και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε 1-5.

Αυτή ήταν και η 8η συνεχόμενη νίκη από την έναρξη του πρωταθλήματος που βρίσκει μόνη την ομάδα μας στην κορυφή της βαθμολογίας με 24 βαθμούς.

Ο Ζήσης άνοιξε το σκορ για τον ΑΟΛ, αφού κέρδισε την μονομαχία στην μεγάλη περιοχή με τον αμυντικό της Θύελλας και από κοντά πλάσαρε για να γράψει το 0-1 στο 5ο λεπτό

Μετά από 10 λεπτά μία προσπάθεια του Γκιζαριώτη από αριστερά, επιχείρησε την σέντρα προς την περιοχή των γηπεδούχων και η μπάλα σταμάτησε σε χέρι αμυντικού.

Το πέναλτι δόθηκε αμέσως από τον διαιτητή του αγώνα και ο Ζήσης από την άσπρη βούλα σημείωσε το 2ο γκολ για την ομάδα του ΑΟΛ και 9ο προσωπικό του.

Στο 30ο λεπτό με μία πανομοιότυπη φάση με την προηγούμενη ο Γκιζαριώτης πάλι κέρδισε το 2ο πέναλτι για τον ΑΟΛ.

Αυτή τη φορά το πέναλτι το εκτέλεσε ο Τσατσόπουλος και με αυτόν τον τρόπο η ομάδα του Λουτρακίου βρέθηκε να προηγείται στο ημίωρο με 0-3.

Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο τερματοφύλακας της Θύελλας εξουδετέρωσε ένα σουτ του Κουτσουμπέλα και στην συνέχεια της φάσης το γκολ που σημείωσε ο Ζήσης ακυρώθηκε ως οφσάιτ.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε δυναμικά και πάλι για την ομάδα του ΑΟΛ και μετά από μια χαμένη ευκαιρία από τον Γκιζαριώτη, σε επόμενη επίθεση της ομάδας του Λουτρακίου ο Μάριος Παππάς (ο οποίος επανήλθε δυναμικά μετά από τον τραυματισμό του) από πλάγια θέση σημείωσε το 0-4.

Στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα ο κ. Κολλιάκος έδωσε την ευκαιρία σε νεαρούς ποδοσφαιριστές να πάρουν συμμετοχή και αν και η ομάδα του Διμηνιού μείωσε σε 1-4, οι νεαροί Οικονόμου Γιάννης είχε ένα καλό σουτ που εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων , και ο Κωνσταντίνος Σιαχάμης σημείωσε το πρώτο του τέρμα με την ομάδα του ΑΟΛ γράφοντας το τελικό 1-5.

Επόμενος αγώνας στο ΔΑΚ Κορίνθου με την ομάδα του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ που ακολουθεί με 22 βαθμούς.

Στην Τρίτη θέση η ομάδα του Κιάτου με 21.

 

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΦΙΛΕ ΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕΣ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΟΛ ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ:ΠΑΠΠΑΣ,ΓΚΙΖΑΡΙΩΤΗΣ,ΓΕΩΡΓΟΥΛΙΑΣ.ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΠΙΤΖΙΝΗΣ,ΔΑΜΟΥΛΙΑΝΟΣ,ΣΙΑΧΑΜΗΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,ΠΕΤΡΙΔΗΣ Β.ΤΣΩΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΑΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΗΓΕΝΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog