Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ψηφίστε για δήμαρχο στο Λουτράκι.48ωρη ψηφοφορία του Loutrakiblog

- Advertisement -
Aν και απομένουν 11 μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη 2023 και είναι λογικό να μην έχουμε την τελική ομάδα των μονομάχων για τον δημαρχιακό θρόνο, θα ξεκινήσουμε δειλά δειλά και μέσω των εργαλείων που μας παρέχει η τεχνική μας ομάδα τις  ψηφοφορίες.
Ψηφοφορίες για να δούμε καταρχήν τις τάσεις,να αξιολογήσουμε την κατάσταση ως έχει,να κάνουμε τις αναλύσεις μας αλλά και τις περιπτώσεις συνεργασιών.
Στην 1η ψηφοφορία θα συμπεριλάβουμε πέρα από τους Γκιώνη, Πρωτοπαππά, Ασημακόπουλο και τον Γιάννο Μιχόπουλο,(δείτε εδώ) τον υποψήφιο που πιθανολογείται να κατέβει στον δημοτικό στίβο ως επικεφαλής των συνδυασμών της ελάσσονος αντιπολίτευσης (Λογοθέτης, Καραπανάγος, Zερβός, Βασιλείου).
Η επιλογή Μιχόπουλου στην ψηφοφορία σίγουρα αδικείται γιατί πρόκειται περί ενός άγνωστου παίκτη στα δημοτικά δρώμενα.
Το γεγονός όμως ότι υπολογίζεται ως επικεφαλής τεσσάρων συνδυασμών που την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών του 2019 είχαν σύνολο 38,84%(4,814 σταυρούς) έρχεται να καλύψει αυτό το ντεζαβαντάζ.
H ψηφοφορία ξεκινά σήμερα Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 12.00 το μεσημέρι και λήγει την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 στις 12.00 το μεσημέρι

 

[crowdsignal poll=11252178]

 

 

Eυχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας

 

Σημειώνεται ότι πάρθηκαν όλα τα απαραίτητα τεχνικά μέτρα ασφαλείας, στο μέτρο του δυνατού για την καταμέτρηση της ψήφου (κάθε ip έχει δικαίωμα συμμετοχής μία φορά, γεωγραφικός περιορισμός για ψήφους μόνο από Ελλάδα, αποκλεισμός Bots)
mifi  X@ra
- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

    • 22:14 είσαι γέννημα θρέμμα Λουτρακιωτης;Αποκλείεται διαφορετικά θα ήξερες πως οι γονεις του είχαν το ξενοδοχείο Ίσθμια μην μας λες ανοησίες.Είσαι και 55 χρόνων και δεν ξέρεις τον Γιαννη;

  1. Είμαι 55χρονος γέννημα θρέμμα τόν κύριο Μιχόπουλο δεν τον ξέρω ουτε ακουστα αλλά και άλλοι ποιο μεγάλοι ηλικίας φίλοι μου ούτε αυτοί δεν ξέρουν που ξεφύτρωσε και ποια συμφέροντα ήρθε για να υπακούσει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog