Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καταγγελία αναγνώστη για τα σκουπίδια στο παραλιακό πάρκο (φωτο)

- Advertisement -

Θυμάστε όλοι την ανάρτηση με την κυρία που μετέφερε τον κάδο γιατί την ενοχλούσε (Απίστευτο, έκανε “βόλτα” τον κάδο απορριμμάτων στην κεντρική λεωφόρο)

 

Έκτοτε το πρόβλημα πλέον είναι μεγάλο, αφού οι περίοικοι δεν έχουν που να εναποθέσουν τα σκουπίδια τους, με αποτέλεσμα αρκετά να τοποθετούνται έξω από τους κάδους.

Αυτό δημιουργεί ακόμα ένα πρόβλημα, αφού τα ζώα, γάτες και σκύλοι, ίσως και αλεπούδες (Aλεπουδίτσα παίζει με γάτα στο παραλιακό πάρκο ) ψάχνοντας για τροφή, σκορπούν τ σκουπίδια τριφύρω.

Ο Δήμος πρέπει να τοποθετήσει και πάλι τους κάδους στη θέση τους, λένε οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι είναι εξοργισμένοι με τη συμπεριφορά της κυρίας, η οποία δεν θέλει τους κάδους απέναντι από το μαγαζί της, ασχέτως αν τα σημεία είναι αρμοδιως χωροθετημένα…

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΥΡΙΑ! ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ ΠΟΥ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ!

  2. 21:53 έχεις απόλυτο δίκιο δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την βρωμιά μας ,πετάμε όπου βρίσκουμε και δεν μας ενδιαφέρει τιποτα

  3. Φυσικα και φταινε ολοι οσοι δεν πανε τα σκουπιδια τους στους καδους.Απτην αλλη δεν ειναι τσιφλικη κανενος για να κανει οτι θελει.Ο καδος ηταν σε μια συγκεκριμενη θεση και εκει πρεπει να επιστρεψει και να γινει συσταση (για αρχη) σε οποιονδηποτε τους μετακινει.

  4. Και η πλάκα είναι πως όλοι αυτοί οι βρωμύλοι κατηγορούν τις αρχές για αδιαφορία στο θέμα της καθαριότητας, λες και δεν είναι χρέος ΟΛΩΝ ΜΑΣ, λες και δε ζούμε όλοι στον ίδιο τόπο.

  5. Αυτή η κυρία ονομάζεται Τούλα ,εμένα μου είχε φέρει μια καρέκλα στο κεφάλι επειδή περνούσα έξω από το μαγαζί της . Το πρόβλημα ειναι ξεκάθαρα δικό της καθώς δεν τολμάει άνθρωπος να περάσει στο πεζοδρόμιο έξω από το μαγαζί της διότι αυτή το θεωρεί ιδιοκτησία της

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog