Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αποκλειστικό:Στο Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου η μαρίνα της Μαυρολίμνης!

- Advertisement -

Ύστερα από προσπάθειες χρόνων και την ιδιαίτερη επιμονή του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Κώστα Δήμου, η πανέμορφη μαρίνα σκαφών  στην Μαυρολίμνη μεταβιβάζεται στον δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και συγκεκριμένα στο Λ.Τ.Λουτρακίου.

Το Λ.Τ.Λουτρακίου πέρα από την διαχείριση θα αναλάβει την ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου ενώ θα προστεθούν ξύλινες προβλήτες με αποτέλεσμα τον διπλασιασμό της χωρητικότητας από τα 300 σκάφη στα 600!

Η μαρίνα της Μαυρολίμνης έκτασης περίπου 30 στρεμμάτων, αποτελεί  την μοναδική μαρίνα του δήμου η οποία όμως μόνη της  δεν λύνει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο δήμος εδώ και χρόνια με τις θαλάσσιες υποδομές αφού βρίσκεται κοντά στα όρια των νομών Κορινθίας και Αττικής.

Το γεγονός όμως ότι έρχεται στην διαχείριση του δήμου δείχνει να είναι το πρώτο βήμα για να αποκτήσει ο δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων ολοκληρωμένες υποδομές για την εξυπηρέτηση και προσέλκυση ενός σημαντικού τομέα του τουρισμού που έρχεται από την θάλασσα.

Δείτε το ΦΕΚ

 

μαυρολίμνη
- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με διαφορά ο πιο μάγκας σε όλα του στην παράταξη του δημάρχου. Ντόμπρο παιδί, πράγμα που σπανίζει στις μέρες μας. Από εμένα έχει σίγουρο το κουκι στις επόμενες εκλογές.

  2. Δεν είπε ουδείς αγαπητέ ότι δεν υπάρχουν ή δε θα υπάρξουν καλύτεροι. Απλά δεν πρέπει να έπιασες την έννοια της λέξης “μάγκας”. Όπως και να χει μπράβο στον κύριο Γκιώνη που έχει αξιόλογα άτομα σε νευραλγικες θέσεις που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και μάλιστα αμισθί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog