Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Προσωπικό ενδιαφέρον του Άδωνι Γεωργιάδη για το νερό του Λουτρακίου

- Advertisement -
  • Συμπληρώθηκαν ήδη πάνω από δέκα χρόνια από το λουκέτο που είχε βάλει η Pepsico ΗΒΗ στο εμφιαλωτήριο του φυσικού μεταλλικού νερού ΗΒΗ Λουτράκι.

Ωστόσο,  οι εγκαταστάσεις του Λουτρακίου λειτουρ γούνεκ νέου υπό την ιδιοκτησία της εταιρείας N.U. AQUA.

Πρόκειται για μία εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη, της οποίας ηγείται ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μπαμπάκος, η οποία αποτελεί μέλος ενός πολυσχιδούς δικτύου επιχειρήσεων, υποστηριζόμενο από ελληνικά και -κυρίως- γερμανικά κεφάλαια, που δραστηριοποιείται στους τομείς της ενέργειας, της βιομηχανίας, των αερομεταφορών και του real estate.

Το επενδυτικό σχέδιο της N.U. AQUA για τη νέα μονάδα εμφιάλωσης νερού στο Λουτράκι (με απόκτηση του συνόλου των στοιχείων ενεργητικού μονάδας που έχει κλείσει) συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 20,3 εκατ. ευρώ υπάχθηκε στον αναπτυξιακό νόμο και θα ενισχυθεί με επιχορήγηση ύψους 7,83 εκατ. ευρώ.

Να σημειωθεί πως ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης παρακολουθεί με προσωπικό ενδιαφέρον την επαναλειτουργία του εμφιαλωτηρίου στο Λουτράκι ήδη από το 2021.

 

Τα αναψυκτικά της Pepsi θα παράγονται και πάλι στο Λουτράκι

 

Ο απαραίτητος μηχανολογικός εξοπλισμός βρίσκεται καθοδόν, με στόχο να ξεκινήσει η παραγωγή τους σε γυαλί και pet – κάπου στο τέλος του β’ εξαμήνου 2023

Eπιστρέφει η παραγωγή των αναψυκτικών και χυμών της Pepsico στην Ελλάδα και συγκεκριμένα, στο ιστορικό εργοστάσιο της Pepsico στο Λουτράκι Κορινθίας, όπως ανέφερε στο Loutrakiblog.gr υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας.

Η εταιρεία NU Aqua, πρόεδρος της οποίας είναι ο Δημήτρης Μπαμπάκος, προχωρά στη δεύτερη φάση της επένδυσης της στις εγκαταστάσεις στo Λουτράκι, που μετά από 10 χρόνια όπου παρέμεναν κλειστές άναψαν ξανά τις μηχανές, παράγοντας το νερό «Eonio Λουτράκι» με πωλήσεις 25 εκατομμυρίων φιαλών το πρώτο 5μηνο.

 

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog