Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δημόσιο «ευχαριστώ» αναγνώστριας στους γιατρούς του Νοσοκομείου Κορίνθου

- Advertisement -

Τις θερμές ευχαριστίες της εκφράζει μέσω του Loutrakiblog.gr η κυρία Φιλιώ Αβραμίδη, κάτοικος Λουτρακίου, η οποία ταλαιπωρήθηκε πολύ με την υγεία της και νοσηλεύθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου.

Όπως  δηλώνει χαρακτηριστικά σε επικοινωνία της μαζί μας «πήγε στον άλλο κόσμο και γύρισε». Μεταφέρθηκε σε ημιλυπόθυμη κατάσταση από το Κέντρο Υγείας Λουτρακίου στο Νοσοκομείο με βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού και οι γιατροί της Κορίνθου της εσωσαν τη ζωή. Γι’αυτό αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει δημόσια.

Πήγα μετά από το Κ. Υ. Λουτρακίου στο νοσοκομείο Κορίνθου στις 19/12 την νύχτα. Με δύσπνοια, εμπύρετη. Δεν θυμάμαι τίποτε άλλο.

Όπως μου είπε ο σύζυγός μου, με παρέλαβαν στα εξωτερικά ιατρεία, γιατροί παθολόγοι, όπου μετά τις πρώτες βοήθειες με μετέφεραν σε δωμάτιο της καρδιολογικής κλινικής με 2 κρεβάτια στον 2ο όροφο.

Έμεινα 10 ημέρες με οξυγόνο. Με παρακολουθούσαν οι γιατροί και οι νοσηλευτές της παθολογικής κλινικής που τούς είμαι ευγνώμων, όπως και του ίδιου του Διευθυντή της παθολογική κου ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΚΩΝ/Νου και του επιμελητή κου Καραγιάννη.

Τους συγχαίρω καί τους ευχαριστώ από καρδιάς για την ανθρωπιά τους πρώτα καί μετά γιατί με έσωσαν!

Βγήκα στις 27/12 το βράδυ. Βγαίνοντας πήγα στο γραφείο ιατρών μόνη μου, βρίσκοντας τον κ Κοροβεση και το άξιο team των ιατρών του και τους ευχαρίστησα όλους, αναφέρει η κυρία Φιλιώ.

Με τη σειρά μας να ευχηθούμε στην γλυκύτατη κυρία Φιλιώ να είναι πάντα γερή και χαρούμενη!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog