Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Σάλος με το εργατικό ατύχημα στο Ξυλόκαστρο. Αποκλειστικές δηλώσεις της ΠΟΠ-ΟΤΑ και του Αντιδημάρχου

- Advertisement -

Σάλος έχει ξεσπάσει από χθες, λόγω των δημοσιευμάτων για το εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στα Κάτω Πιτσά του δήμου Ξυλοκάστρου,

με αποτέλεσμα να χάσει με τραγικό τρόπο τη ζωή της μια 45χρονη εργάτρια της καθαριότητας (Διαβάστε το άρθρο Τραγωδία σε τροχαίο. ΙΧ σκότωσε υπάλληλο πίσω από απορριμματοφόρο. Ρομά έχουν κατακλύσει το Νοσοκομείο.)

Στη συνέχεια το Loutrakiblog στα πλαίσια της δημοσιογραφικής έρευνας, επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο Ξυλοκάστρου κ. Σπύρο Αποστολόπουλο, ο οποίος διέψευσε τις καταγγελίες για «μαύρη» εργασία της εργαζόμενης στο δήμο. (Διαβάστε το άρθρο Αποκάλυψη: Ανασφάλιστη η εργαζόμενη στην καθαριότητα που σκοτώθηκε σήμερα)

Οι δηλώσεις του κ. Αποστολόπουλου εδώ ( Σπύρος Αποστολόπουλος: Ολοι οι εργαζόμενοι στο δήμο μας είναι ασφαλισμένοι κανονικά)

Επικοινωνήσαμε με τον Πρόεδρο της ΠΟΠ-ΟΤΑ κ. Μάρκο Δαρδαμάνη ο οποίος δήλωσε στο Loutrakiblog.gr

«Οι καταγγελίες προέρχονται από το Τοπικό Σωματείο του δήμου. Η άτυχη εργαζόμενη και το πλήρωμα του απορριμματοφόρου δεν είχαν σύμβαση. Η σύμβαση της άτυχης εργαζόμενης έληξε το Δεκέμβρη. Αν δεν είναι αλήθεια προκαλώ το δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο να δώσουν σήμερα στη δημοσιότητα τη σύμβαση. Χθες Κυριακή, μετά το ατύχημα, άνοιξαν το δημαρχείο, δεν ξέρω τι έκαναν Κυριακάτικα εκεί.»

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαμε και πριν από λίγο και πάλι με τον αντιδήμαρχο του Ξυλοκάστρου, ο οποίος διαψεύδει για μια ακόμα φορά της δηλώσεις του Προέδρου της ΠΟΠ-ΟΤΑ.

«Καμμία καταγγελία από το Τοπικό Σωματείο δεν έχουν. Εμείς μιλήσαμε με το Σωματείο και μας διαβεβαίωσαν ότι δεν έχουν μιλήσει σε κανέναν. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στις αποθήκες και δεν μπορώ να σας πω περισσότερα. Ο Δήμος μας σήμερα θα εκδώσει ανακοίνωση. Προέχει να κηδευτεί η γυναίκα, ακόμα δεν έχει γίνει η κηδεία της και μεις πρέπει να σταθούμε δίπλα στην οικογένεια αυτή τη στιγμή. Δεσμεύομαι να σας στείλω τη σύμβαση.»

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog