• Ο Αντιδημάρχος Τουρισμού ο Τ. Πιέτρης δήλωσε.

«Ο περιφερειαρχης Πελοποννησου εκανε αποδεκτο το αιτημα μου χθες την ιδια ωρα που το ζήτησα , για μια θέση μόνιμης υπαλλήλου από την περιφέρεια στο infokiosk του δήμου κορινθίων στην Αρχαία Κόρινθο».

Χθες ήταν για εμένα αλλά και για τον Δήμο μας και ιδιαιτερα για την Αρχαια μας Κόρινθο μια σπουδαία μέρα ! Μετα απο πρόσκληση του περιφερειάρχη να βρεθούμε στους Αγίους Θεόδωρους Κορινθίας και να μας γίνει μια παρουσίαση για τον απολογισμό του Infokiosk της Περιφέρειας Πελοποννήσου που έχει στον Ισθμό , παρευρέθηκα και εγώ τιμώντας τόσο τον ίδιο όσα και τα άτομα που δουλεύουν εκεί και κάνουν εξαίρετη δουλειά!

Με αφορμή λοιπόν την χθεσινή συζήτηση πήρα τον λόγο στο τέλος και παρουσίασα συντομα στον περιφερειάρχη τις βάσεις που έχουμε βάλει ως Δήμος Κορινθίων στον τουρισμό τα τελευταια τρία χρόνια , και επειδή μου άρεσαν 2 όροι που ανέφερε , «συνεργασία » και «αξιοποίηση των αρχαιολογικών μας χωρών » , του ζήτησα για το Infokiosk που έχουμε φτιάξει ως Δήμος Κορινθίων στην Αρχαια Κόρινθο , το οποίο έχουμε κατασκευάσει και λειτουργήσει με δικα μας και μόνο , να μας υποστηρίξει η περιφέρεια με μια μόνιμη υπάλληλο , διότι σήμερα έχουμε υπαλλήλους όπως του είπα αλλά είναι απο τον ΟΑΕΔ , και οταν κάποια στιγμή λήξει η σύμβαση τους και τυχόν καθυστερήσει να μας έρθει ο επόμενος , το Infokiosk αναγκαστικά θα κλείσει !

Ήθελα να εξασφαλίσω την μόνιμη λειτουργία του Infokiosk που φτιάξαμε με κόπο και μεράκι και τα κατάφερα !

Ο Περιφερειάρχης κ. Παναγιωτης Νικας πήρε ευθύς τον λόγο και έκανε αποδεκτή την πρόταση μου !

Και τον ευχαριστώ πολύ όπως επίσης ευχαριστώ για την θετική της εισήγηση τόσο την θεματική αντιπεριφερειάρχη Αννα Καλογεροπούλου αλλά και τον δικό μας αντίπεριφερειαρχη Τάσο Γκιολη !

Όταν δουλεύουμε και έχουμε αποτελέσματα με 200.000 επισκέπτες για το 2022 στην Αρχαια Κόρινθο , διεκδικούμε , με ωραίο τρόπο , και αποκτάμε αυτά που μας αξίζουν !