Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Έκοψε την πίτα του το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου (φωτο)

- Advertisement -
  • Μια όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, στο γνωστό εστιατόριο ΠΑΝΟΡΑΜΑ.

Η Διοικήτρια κ. Μάρθα Μυστακίδου, άψογη οικοδέσποινα, καλωσόρισε τους άξιους συναδέλφους της και τους εκλεκτούς προσκεκλημμένους της.

Το παρών έδωσαν τιμώντας τους αστυνομικούς του ΑΤ Λουτρακίου, η σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ. Μαριλένα Σούκουλη, ο Ταξίαρχος της ΕΛΑΣ κ. Χαράλαμπος Τετράδης, οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Τάσος Γκιολής και Γιώργος Οικονόμου, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Τάσος Σακελλαρίου και Σάκης Παπαθανασίου και ο Πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Κορινθίας κ. Χρήστος Βλαχοπάνος.

Οι ιερείς, πατήρ Δημήτριος και πατήρ Πέτρος ευλόγησαν την πίτα και ευχήθηκαν καλή χρονιά με υγεία και δύναμη στο  δύσκολο έργο τους.

Η κ. Μυστακίδου, ευχαρίστησε τους συναδέλφους της για την προσπάθεια που καταβάλλουν όλοι στην πάταξη της εγκληματικότητας, τους συνεχάρη για τις επιτυχίες του Τμήματος και ευχήθηκε υγεία και πρόοδο στους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Με τη σειρά του ο κ. Τετράδης, έδωσε συγχαρητήρια στη Διοικήτρια και το προσωπικό του Λουτρακίου για το πιο σημαντικό που έχουν καταφέρει όπως τόνισε. Την αναγνώρισή τους από την τοπική κοινωνία.

«Είμαι ο μακροβιότερος διοικητής στο ΑΤ Λουτρακίου, έχω ιδιαίτερη αγάπη στο Λουτράκι. Οταν βλέπεις σε μια τέτοια εκδήλωση , εκλεκτούς προσκεκλημμένους, από την περιφέρεια, το δήμο, εκπροσώπους των ΜΜΕ, αντιδημάρχους κλπ, σημαίνει ότι έχετε την αποδοχή της κοινωνίας, το πιο σημαντικό δηλαδή. Υγεία και καλή επιτυχία στο έργο σας»

Το φλουρί περιελάμβανε 50 ευρώ, δώρο από το σωματείο των αστυνομικών, μια δωροεπιταγή από τα καταστήματα ΕΝΤΟΣ του κ. Οικονόμου και 6 μέρες άδεια (4 από την κ. Μυστακίδου και 2 επιπλέον από τον κ. Τετράδη).

Το φλουρί κέρδισε η Διοικήτρια, παρ΄ότι πήρε το τελευταίο κομμάτι. Ο κ. Βλαχοπάνος τότε είπε πως το 50άρικο θα μετατραπεί σε ένα ωραίο κόσμημα για να θυμάται η κ. Μυστακίδου αυτή την όμορφη ημέρα.

Χαμογελώντας και πειράζοντας τη διοικήτρια ο κ. Τετράδης είπε ότι οι δύο επιπλέον ημέρες αδείας δεν ισχύουν!

Εν μέσω πειραγμάτων, αστείων αλλά και επικοδομητικών συζητήσεων και ανταλλαγής απόψεων, ολοκληρώθηκε αυτή η όμορφη βραδιά.

Και του χρόνου με υγεία σε όλους σας!

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εκλογές έρχονται και γίνονται προετοιμασίες σε συνδιαμους και υποψήφιους δημάρχους και δημαρχινες !Πρωτοπαππα ,Γκιωνης ,Καραπαναγος θέλουν την δημαρχεία !!Εγω θα πω να κατέβει η κυρία Χαρά του loutrakiblog για δήμαρχος Λουτρακιου !!!Ξερει το Λουτρακι και τα προβλήματα του σαν την τσέπη της !!Δυναμικη και σοβαρή σίγουρα θα έχει να προσφέρει πολλά στον τόπο μας που αγαπαει ιδιαίτερα !!Και μπορεί να κάνει και ένα μείγμα με στελεχοι από όλους τους υπάρχοντες συνδιασμους !!Εγω την ψηφίζω με χέρια και πόδια !!Ωραιες φωτογραφίες και εκδηλώση !!

  2. Παρομοίως και εγώ – και εαν και εφόσον ειμουν δημότης Λουτρακίου, καθως επισης, και εαν αποφάσιζε να έβαζε υποψηφιότητα για δήμαρχος – θα την ψήφιζα “δαγκωτό” και “με τα χίλια”, την Χαρά! Αν μη τι αλλο εχει αφησει την “σφραγίδα της, και εχει δωσει τα διαπιστευτήρια της, εδω μεσα, και εχει και επανειλημμενως και πολλακις αποδείξει – δια μεσω αυτου του site της – του “Loutrakiblog”, την εργατικότητά της, την μεθοδολογία της, την ικανότητά της, την επιδεξιότητά της, την αξιοσύνη της – και εν τέλει – και την επιτυχία της, που ως έννοιες την διαπνέουν, την χαρακτηρίζουν και την διακατέχουν, εκείνη… Τασος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog