Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

”Εφυγε” η μητέρα του προέδρου της ΕΠΣ Κορινθίας Mιχάλη Τσιχριτζή.

- Advertisement -

Το βράδυ της Δευτέρας και αμέσως μετά την επιτυχημένη εκδήλωση της κοπής πίτας της ΕΠΣ Κορινθίας ο πρόεδρός της ενημερώθηκε τηλεφωνικώς ότι έφυγε η αγαπημένη του μητέρα.

Άμεσα τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ εξέδωσαν ανακοίνωση εκφράζοντας τα θερμά τους συλλυπητήρια.

Όπως έγινε σήμερα γνωστό η κηδεία της μητέρας του Μιχάλη Τσιχριτζή θα γίνει την Πέμπτη στις 11 το πρωί στον Άγιο Ραφαήλ Τριπόλεως.

Η συντακτική ομάδα του Lb συλλυπείται θερμά τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κορινθίας για τον χαμό της αγαπημένης του μητέρας.

 

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συληπητηρια στον κύριο Μιχάλη !!8 Φλεβάρη έχει σημαδευτεί από την τραγωδία της θύρας 7 ,από τον θάνατο του Νίκου Ξυλούρη και ποιο παλιά του Βαμβακάρη !!

  2. Tί λες ρε απίθανε, τί σχέση έχουν αυτά με την απώλεια της μητέρας του ανθρώπου? Συλλυπητήρια περισσότερα σε σένα αξίζουν. Αηδία κατάντησες πια τόσων χρονών άνθρωπος !!

  3. Εγώ με την ευκαιρία για την απώλεια της μητέρας του κυρίου Μιχάλη που έβαλαν στο loutrakiblog ,έκανα μια αναφορά για την 8 Φλεβάρη που έχουν γίνει τα παραπάνω συμβάν που ανέφερα για τον Ξυλούρη και θύρα 7 !!Με γνωρίζετε κύριε,κυρία που με αποκαλείς απίθανο και όλα τα αλλά που αναφέρεις !!

  4. Ακριβώς, το’πες και μόνος σου: “με την ευκαιρία…” Την μητέρα του έχασε ο κ. Μιχάλης, το ιερότερο πράγμα στον κόσμο μας. Και εσύ το εκμεταλλεύτηκες για να κάνεις συσχετισμούς ?? Η ανάρτηση έγινε για να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας για τη μεγάλη απώλεια που υπέστη και μόνον για αυτό. Δεν σε γνώριζα, αλλά σε έμαθα. Είναι δυνατόν ρε !? Δε λειτουργεί το μυαλουδάκι σου !!??

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog