Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΧΡΥΣΟΣ ο Παναγιώτης Κωστούρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων Ανδρών 2023

- Advertisement -

Ο διεθνής αθλητής πυγμαχίας Κωστούρος Παναγιώτης μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το Νοέμβριο του 2022 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πυγμαχίας στην Ισπανία κατακτώντας την 9η θέση ανάμεσα

σε αθλητές από 44 χώρες, αντιμετωπίζοντας μάλιστα αντιπάλους-κατόχους Ευρωπαϊκών τίτλων, στέφθηκε και πάλι Πανελλήνιος Πρωταθλητής στο πρωτάθλημα πυγμαχίας Νέων-Ανδρών που διεξήχθη στη Πάτρα 2-5 Φεβρουαρίου 2023.

Ο αθλητής της Α.Ε.Κ. μετά από τρεις νικηφόρους αγώνες κατάφερε να αναδειχθεί πανελληνιονίκης στη δύσκολη κατηγορία των 67 κιλών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης κέρδισε το πρώτο αγώνα με διακοπή από το διαιτητή στο πρώτο γύρο, το δεύτερο αγώνα επίσης με διακοπή από το διαιτητή στο δεύτερο γύρο , ενώ στο τρίτο αγώνα επιβλήθηκε με 5-0 επί του αντιπάλου του και κατόχου Ευρωπαϊκού μεταλλίου καθώς πέτυχε νοκ ντάουν από το πρώτο γύρο.

Μετά τη πανελλήνια νίκη του αναχώρησε για προετοιμασία με την Εθνική Ομάδα Πυγμαχίας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ορεινού Τσοτυλίου Κοζάνης.

Τη Δευτέρα 20-02-2023 ταξιδεύει με την Εθνική ομάδα πυγμαχίας για να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο τουρνουά Νέων Ανδρών «DRACULA OPEN» το οποίο διεξάγεται 21-28 Φεβρουαρίου 2023 στη πόλη Αράντ της Ρουμανίας.

Το εν λόγω δυνατό παγκόσμιο τουρνουά θα φιλοξενήσει πάνω από 300 αθλητές από 26 χώρες όπως Αζερμπαϊτζάν, Ουζμπεκιστάν, Αρμενία , Ουκρανία, Μολδαβία, Ισπανία, Ιταλία και πολλές άλλες.

Στη συνέχεια ακολουθεί δεύτερο camp προετοιμασίας με σκοπό τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Μαυροβούνιο τον ερχόμενο Μάρτιο αλλά και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πυγμαχίας Νέων Ανδρών που θα διεξαχθεί στην Αρμενία τον Απρίλιο του έτους 2023.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο αγώνα του!

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog