Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Ναυμαχία» στο Λιμανάκι του Άσσου!

- Advertisement -

Αυτοδιοικητική σύρραξη προκάλεσε το πρόβλημα που υπάρχει στο λιμανάκι του Άσσου, πρόβλημα που θέλησε να αναδείξει με ανάρτηση του στο Facebook χθες ο επικεφαλής της παράταξης ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

 

Ο Νίκος Σταυρέλης αναφερόμενος στα φαινόμενα των τελευταίων ημερών κατηγόρησε ουσιαστικά το δήμαρχο για απραξία και ενημέρωσε για τις δικές του ενέργειες προς τον πρόεδρο του δημοτικού λιμενικού ταμείου Γιώργο Πιέτρη προκειμένου, έστω και σήμερα να γίνει προσωρινή εκβάθυνση στο λιμανάκι. Μάλιστα στην ανάρτηση ο κ.Σταυρέλης αναφέρει πως ο Πρόεδρος Γιώργος Πιέτρης του είπε πως θα στείλει το πρωί μηχάνημα!

Το μηχάνημα πραγματικά ξεκίνησε εργασίες εκβάθυνσης ωστόσο, η αλήθεια φαίνεται να είναι άλλη!

«Από την περασμένη Τρίτη έχουμε μιλήσει με τον Αντιδήμαρχο τον κ.Πούρο και μας είπε ότι σήμερα θα ξεκινούσαν οι εργασίες» αναφέρει On camera ψαράς της περιοχής!

Και το ερώτημα είναι εύλογο. Αφού οι εργασίες ήταν προγραμματισμένες γιατί δημοσιοποιήθηκε μια τέτοια αναφορά από τον κ.Σταυρέλη; Δεν ήταν ενήμερος γι αυτές; Δεν τον ενημέρωσε ο Πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου ή μήπως η αναφορά Πιέτρη πως θα σταλεί μηχάνημα ήταν αυτή ακριβώς η προγραμματισμένη παρέμβαση;

Στο σημείο των εργασιών βρέθηκε νωρίτερα και ο δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος κατηγορώντας στις δηλώσεις του το Νίκο Σταυρέλη για «Μαυρογιαλούρεια τακτική!»
Μάλιστα ο Βασίλης Νανόπουλος αναφέρθηκε σε σειρά ενεργειών που έχουν ήδη γίνει για την εκτέλεση του έργου, ενέργειες που γνωρίζει ως είπε ο κΣταυρέλης αλλά αποκρύπτει επιδιώκοντας να ψαρέψει σε θολά νερά!

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως η ανάρτηση του κ.Σταυρέλη ήρθε λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση που αφορούσε το έργο της διαδικτύωσης Β και την υδροδότηση της δημοτικής ενότητας Άσσου Λεχαίου το Καλοκαίρι. Ήταν πολιτικός αντιπερισπασμός;

Σε κάθε περίπτωση πάντως προκάλεσε «πολιτική ναυμαχία» αφού ο δήμαρχος «σήκωσε το γάντι» στην ευθεία βολή του Νίκου Σταυρέλη επιστρέφοντας τα πυρά σε πολλαπλάσιο βαθμό θα έλεγε κανείς αφού τα λεγόμενα του επιβεβαίωσαν και εκείνοι που θίγονται από το πρόβλημα, οι ψαράδες της περιοχής.

 

 

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog