Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Πάτρα: Κέρδισε στο λαχείο και πήρε βαθιά οικονομική ανάσα

- Advertisement -
  • Η τύχη έκλεισε και πάλι το μάτι στην Πάτρα, με έναν τυχερό να κάνει σχέδια για το μέλλον. Το λαχείο που αγόρασε ήταν αυτό που κέρδιζε 50.000 ευρώ…

Ήταν πιθανότατα η πιο τυχερή του μέρα στην Πάτρα. Το λαχείο που αγόρασε από πλανώδιο πωλητή ήταν αυτό που κέρδιζε. Σύντομα οι τραπεζικές του καταθέσεις θα αυξηθούν και ο ίδιος βλέπει τα πράγματα διαφορετικά. Ο τυχερός αριθμός είναι 32114 και το λαχείο πουλήθηκε από το πρακτορείο «Θησαυρός» του Βλάσση Μπαλασσόπουλου δια μέσω του λαχειοπώλη Άγγελου Τζουανόπουλου. Τα κέρδη αγγίζουν τα 50.000 ευρώ.

Από τις αρχές της χρονιάς δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις Πατρινών που έχουν ευνοηθεί από την τύχη και έχουν κερδίσει μεγάλα ποσά σε κληρώσεις λαχείων. Στις αρχές του μήνα στη 2η κλήρωση του παιχνιδιού, το τυχερό Τρίδυμο, που πωλήθηκε στην Πάτρα, μοίρασε συνολικά κέρδη 657.300 ευρώ.

Στην 4η κλήρωση, ο Α’ λαχνός Τριδύμου, που πωλήθηκε στο Αγρίνιο, μοίρασε συνολικά κέρδη 250.000 ευρώ, ενώ ο Γ’ λαχνός Τριδύμου, που πωλήθηκε επίσης στο Αγρίνιο, μοίρασε συνολικά κέρδη 25.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα μήνα πριν, το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου δέκα Πατρινοί κέρδισαν τον πρώτο λαχνό του Λαϊκού Λαχείου.

 

newsIt

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σε καλή μεριά στον άνθρωπο. Να τα’χει, να τα χαρεί. Μπράβο του! Κι άλλοι λένε πως τα έπαιρναν τα γράμματα, αλλά τα παράτησαν γιατί ήθελαν λεφτά και δόξα. Και προσπαθούν τελικά στο William hill να βρουν την τύχη τους που τους έχει μουντζώσει. Αλλά δεν έχουν καταλάβει πως τα λεφτά κόποις κτώνται. Με τεμπελχανίκι, αραλίκι και ολημερίς ποδόσφαιρο στην τηλεόραση, προκοπή δεν υπάρχει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog