Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Πωλείται η επιχείρηση Strava Bay (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -
  • Πωλείται πλήρως εξοπλισμένο εστιατόριο-καφέ,το μοναδικό στην παραλία στα Στραβά Περαχώρας!

H επιχείρηση, βρίσκεται στην παραλία Στραβά του Κόλπου των Αλκυονίδων σε απόσταση 20’ από το Λουτράκι σε μια πευκόφυτη περιοχή δίπλα στο κύμα και γαλαζοπράσινα νερά.

Η επιχείρηση έχει άπλετους χώρους,πάρκινγκ,αποθήκη,ξαπλώστρες στην παραλία με δυνατότητα κατασκευής beach bar.

Η επιχείρηση πωλείται λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: Μιχάλης 6906052741

 

 

 

 

 

 

 

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. O Μιχάλης έδωσε στην επιχείρηση χρώμα και άρωμα. Πολυάσχολος γαρ, κατανοητό που δεν θα μπορέσει να ασχοληθεί και με αυτήν. Απέδειξε πάντως πόσο άξιος είναι και εργατικότατος!!

  2. Κύριε Τάσο έχετε τίποτα οικονομίες στην ακρη για το μαγαζί αυτο ??Ειναι ευκαρια σε περιοχή ωραία έχει καλή φήμη πελατες παραθεριστές της περιοχής κλπ κλπ !!Τιμη έχουμε η μόνο μετά τηλεφώνου 😜

  3. Έλα ρε παιδιά, μην του κολλάτε του φουκαρά. Δημόσιος υπάλληλος είναι ο δόλιος και διαμαρτύρεται εδώ συνεχώς για την κυβέρνηση και το μισθό του. Πώς να καταφέρει ο καψερός να αγοράσει επιχείρηση? Με δυσκολία τα φέρνει βόλτα ο έρμος. Στη βιοπάλη ζει και λέτε του άμοιρου να γίνει επιχειρηματίας? Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν τα βλέπει αυτά ο κακομοίρης. Αφήστε τον ήσυχο τον μαύρο, μην τον τσαντίζετε.

  4. Ενώ εσυ έχεις 2-3 εργοστάσια ,καταθεσεις στην Ελβετία ,κότερο στο Μονακό 1649 !!Ο κύριος Τάσος δεν έχει πρόβλημα να μας πει για την εργασία του ,την πολιτική ,αθλητική ,προσωπική του ταυτότητα και είναι προς τιμή του !Εσυ κρυμμένος πίσω από κομπιούτερ σου σατιρίζεις ειρωνευεσε τον Τάσο παλιότερα τον Αντρέα και άλλους σχολιαστές που έδιναν προσωπικα στοιχεία τους !!Εσυ και όμοιοι σου δεν έχετε τα κότσια να τα πείτε αυτά !!Αλλα και να τα λέγατε δεν πιστευω ο Τάσος να σας σατίριζε ουτε για την εργασία και οικονομική κατάσταση !!

  5. (16:49). Να χαίρεσαι τον καθρέφτη σου – συνεπώς λοιπόν – φουκαράς, δόλιος, καψερός, έρμος, άμοιρος, κακομοίρης, καθώς επίσης και μαύρος είσαι και φαίνεσαι, και απο τον πισινό σου, κρέμεσαι. Τασος

  6. Δεν είπα πως έχω κότερο, αγαπητέ 16:23, αλλά εσύ είπες στον Τάσο να αγοράσει το Strava Bay. Μην τον ειρωνεύεσαι και μην τον κοροϊδεύεις. Επειδή έχει πει και το επάγγελμά του χωρίς πρόβλημα, και μπράβο του, προς τιμή του είναι αυτό, εσύ πώς έρχεσαι να του ζητήσεις να αγοράσει ολόκληρη επιχείρηση την οποία ο Μιχάλης παραδίδει σε άριστη κατάσταση και ήδη επιτυχημένη; Θες να πεις πως έχει μαύρα ή πως ως Δ.Υ. έχει οικονομίες για να επενδύσει στον τομέα της εστίασης; Κοίτα λοιπόν το δικό σου δράμα και άσε ήσυχο τον αγαπητό κ. Τάσο. Και μη νοιώθεις μόνος. Ένας άλλος ήταν έτσι πριν από σένα που ίσως πρόλαβες ίσως όχι, που σταμάτησε πια να γράφει. Ευτυχώς, οι Έλληνες το σκάρτο εμπόδευμα το διώχνουν στις φαβέλες του εξωτερικού για εκφορτώσεις και ησυχάζουμε οι υπόλοιποι.

  7. Εσυ αποκάλεσες τον Τάσο φουκαρά !Εγω του είπα μεταξύ σοβαρού και αστείου να αγοράσει αν έχει την επιχείρηση !Εσυ ειρωνεύτηκες δεν τα βγάζει πέρα και όλα τα αλλά που λες με δώσε ειρωνίας και δεν το κανείς για πρώτη φορά !!Που ξερεις εσυ ποιος είμαι εγώ για να μου λες το δραμα μου ??Δεν είμαι αυτός που νομίζετε να σας λύσω την απορία αλλά επειδη παρακολουθούσα το μπλογκ αλλά δεν σχολίαζα το ειχα παρατηρήσει !Ο καθένας να κοιταει την καμπούρα του !!

  8. Τελικα δεν μας είπατε Χαρά και Μιχάλη έχετε κάποια προσφορά για τα Strava Bay να μην έχουν αψιμαχίες μεταξύ τους οι σχολιαστές σας ??Μπορει να το δει και κανένας πατριώτης μας στο εξωτερικό και να θέλει να επενδύσει στο μαγαζί !!Εχουν και λεφτά εκεί στο εξωτερικό και δεν ξερεις καποια φορά ισως να θέλουν να γυρίσουν πίσω και να ασχοληθούν με ένα μαγαζί σαν το δικό σας !!Εχουμε Λουτρακιωτες και λουτρακιωτισες απο Αμερική ,Καναδα,Ευρώπη ,στο Ηνωμενο Βασίλειο ,κλπ για αυτο το λέω !!

  9. Μου περνανε και μου παρελαυνουν απο μπροστα μου τωρα, ετσι και εν ειδει οραματος, οπτασιας και ονειρου τρελου και απατηλου, πιατελες και δισκοι απο καλαμαρακια ψητα, καλαμαρακια τηγανιτα, χταποδακια λαδολεμονο στα καρβουνα, συνοδεια “Φαβας Σαντορινιας”, χταποδακια με λιαστη ντοματα, γαυρος μαρινατος, ριζοτα θαλασσινων, μυδια, στρειδια, σουπιες στα καρβουνα, ψητες η και τηγανιτες, γυαλιστερες, κυδωνια, πετροσωληνες κ.λπ, και, τελος, για επιδορπιον, κερασμα αποτελουμενο απο σιμιγδαλενιο χαλβα, η – και εναλλαξ – γιαουρτακι προβειο με μελι και καρυδια, προκειμενου να μας φυγει ετσι, και η επιγευση, αυτης της φαγητηλας… Τασος

  10. Tέτοιες ευωδίες και νοστιμιές που αναφέρει ο κ. Τάσος, έχουμε απολαύσει κατά καιρούς στο Strava bay. Καλό μαγαζί για καλό κόσμο. Δεν μαζεύει ποτέ μπας-κλας σιτεμένους λούστρους με primark ένδυση

  11. Όλο και κάποιος άξιος επιχειρηματίας θα εμφανισθεί για να αγοράσει και να συνεχίσει αυτήν την άξια επιχείρηση. Συγχαρητήρια στον Μιχάλη, διότι έδωσε την ψυχή του για αυτήν, με την αγάπη και το μεράκι του για τη δουλειά του. Οι άξιοι άνθρωποι προκόβουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog