Περίσσευε το θράσος σε έξι «κυνηγούς» μετάλλων, οι οποίοι προσπάθησαν να ξηλώσουν ένα τμήμα από τη μεταλλική περίφραξη ενός… σούπερ μάρκετ στην Κόρινθο, το βράδυ της Παρασκευής, αλλά έγιναν αντιληπτοί από περαστικούς που ενημέρωσαν την Αστυνομία.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως αστυνομικοί της Ομάδας Ειδικών Ελέγχων και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι έπιασαν στα πράσα τους δράστες που δεν πρόλαβαν να διαφύγουν και συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποίησαν με σκοπό να φορτώσουν σε αυτό τη λεία τους.

Οι έξι άνδρες προσήχθησαν για προανάκριση στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία και στη συνέχεια παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Διέρρηξαν ιατρείο σε Πολιτιστικό Κέντρο

Ακόμη και τα… ποτήρια έκλεψαν οι άγνωστοι διαρρήκτες που παραβίασαν το ιατρείο που στεγάζεται στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Κωνωπίνας!

Οι δράστες άρπαξαν, ακόμη, τον υπολογιστή του ιατρείου, έναν εκτυπωτή, έναν φούρνο μικροκυμάτων, την τηλεόραση που βρισκόταν στο χώρο αναμονής και τις καφετιέρες! Η Ασφάλεια Αγρινίου ερευνά για να εντοπίσει τους εισβολείς.