Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Αποκλειστικό:19χρονη φοιτήτρια από το Λουτράκι στο τρένο του θανάτου

- Advertisement -
  • Το κορίτσι είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται ασφαλής στο σπίτι με την οικογένειά της.

*Aποκλειστικές πληροφορίες του Loutrakiblog.gr

Η 19χρονη κοπέλα από το Λουτράκι που σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη στο ΑΠΘ, επέβαινε στο μοιραίο τρένο και συγκεκριμένα στο 6ο βαγόνι. Ευτυχώς είναι καλά στην υγεία της και βρίσκεται στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη μαζί με τους γονείς της που έσπευσαν αμέσως να δουν το παιδί τους.

Η κοπέλα είχε έρθει στο Λουτράκι για το τριήμερο των Αποκρεών και επέστρεφε …

 

 

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

    • Μαλακίες γράφεις εσύ πανάσχετε. Που το είδες ότι γράφουμε για τους γονείς (γυρισαν με άλλο τρένο???) Μάθε να διαβάζεις
      Μιχάλης

  1. Κάποιοι άνθρωποι είναι μόνο για να εξασκούμαστε στα εύστοχα φάσκελα. Καλά του έγραψε ο mi.fi. ο sherlock καλό είναι να αρχίσει κι αυτός να βάζει δίπλα στο όνομά του αστεράκια και κυπελλάκια. Τάλε-κουάλε μιλάμε, σαν δίδυμοι είναι, κολυμπάνε μέσα στον απόπατο.

  2. Το να μάθει κανείς να διαβάζει βρε Μιχάλη, ειναι σίγουρα και δύσκολο και επίπονο. Αντιθέτως, το να συνηθίζει να λέει και να εκστομίζει – αβασάνιστα – κανείς, κάθε είδους και μορφής π@π@ράντζες και μ@λ@κίες, είναι αυτό και πολύ απλό και πανεύκολο… Έξ αυτού του λόγου , δεν χρειάζεται το λοιπόν εσύ, ούτε και με κάτι τέτοιο να απόρεις, αλλά ούτε επίσης – και πολύ δε περισσότερο – και να αγανακτείς… Τασος

  3. Και παρά το νεαρό της ηλικίας της, βρήκε το σθένος να βοηθήσει και κόσμο μετά την σύγκρουση. Πολλά μπράβο στο κορίτσι αυτό και ελπίζω να καταφέρει να συνέλθει εντελώς από το τραγικό δυστύχημα με τα τόσα πολλά θύματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog