Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μπράβο στους γιατρούς μας – Δηλώνουν εθελοντές για τα νοσοκομεία με τους τραυματίες (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Είναι πραγματικά συγκινητικές οι πράξεις των ανθρώπων στις στιγμές της μεγάλης καταστροφής, του θανάτου και της οδύνης. Το δυστύχημα στα Τέμπη έχει παραλύσει τη χώρα. Κάθε ανθρώπινο νου. 

Δεύτερη μέρα σήμερα και ο εφιάλτης συνεχίζεται με αναζητήσεις στα συντρίμμια και δεκάδες νέους ανθρώπους να δίνουν μάχη για τη ζωή τους στα νοσοκομεία.  

Παρών δηλώνει ο ιατρικός σύλλογος Κορινθίας θέτοντας στην διάθεση των ιδρυμάτων της περιοχής τους γιατρούς και τις υπηρεσίες τους για το διάστημα που χρειάζεται.  

Ο Ιατρικός σύλλογος με χθεσινή απόφαση ανακοίνωση του αναφέρει: «Ο Ιατρικός σύλλογος Κορινθίας συμπαρίσταται στους συναδέλφους και τίθεται στην διάθεση του Ιατρικού συλλόγου Λάρισας για παροχή βοήθειας σε κάθε επίπεδο» 

Μπράβο στους γιατρούς μας!  

Παράλληλα ο σύλλογος απευθύνει έκκληση στους πολίτες για να αιμοδοτήσουν σήμερα και αύριο τις ώρες 08:00-19:00 «για να χαρίσουμε ελπίδα και ζωή στους τραυματισμένους συνανθρώπους μας» σημειώνουν χαρακτηριστικά και καταλήγουν: «Όλο μας το είναι βρίσκεται σε αυτούς που το ταξίδι της ζωής έμεινε ανεκπλήρωτο». 

 

Χαρα

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog